Nasveti in napotki ter povpraševanja...

matejgt
Nov uporabnik

Kje dobiti rezervne dele???

Napisal/-a matejgt Sr okt 06, 2004 12:04 am

Pozdravljeni! Pred kratkim sem imel prometno nesreco in sem kar dobro obdelal mojega Ford Probeja! Pri iskanju rezervnih delov pa sem naletel na tezave in sicer dobim samo originalne dele! Potrebujem vsaj prednjo luc ter smirni kazalec ter zadnjo luc! Dobro bi bilo tudi ce bi menjal oba odbijaca,sicer jih bom dal postimat! No vprasanje je sledece ali ve kdo kje se bi dalo dobiti te rezervne dele za Ford Probeja, ki so seveda cenejsi od original, namrec kar sem do sedaj gledal sem dobil te dele zelo poceni na www.carpartswholesale.com vendar se nahajajo v Ameriki!!! Torej ali kdo ve ce se to da dobit kje v Sloveniji ali v bliznjih drzavah! HVALA

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr okt 06, 2004 6:30 pm

Jst mam original ameriške zadnje luči za ta avto in mislim, da tut ene evropske še na lagerju. Za žmigavce pa avstrija ali nemčija - u italiji je bol malo teh avtov.
Če rabiš mi pošlji PM.
Old subarus never die, they just get faster!

matejgt
Nov uporabnik

Napisal/-a matejgt Sr okt 06, 2004 11:30 pm

Res je, v italiji se kosov za ta avto ne dobi, razen original! V Nemciji pa naj bi se dobilo in to celo na odpadih!!! No vsekakor me tvoja ponudba zanima, sporoci za kaksen denar bi bil pripravljen prodati te luci, pa se to, a mas moznost zrihtat se ostale dele? Sporoci

Lep pozdrav! Matej, matejgt@volja.net
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov