Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Freshvictim
Novinec

Kje kupiti crne sipe

Napisal/-a Freshvictim Po mar 17, 2003 9:00 am

Jaz bi rad kupil crne sipe, za mojega bravota, sej sem pisal da sem folije moral dol potrgat in mi je brez temnenja zelo grdo!

Sem pa ze spraseval, pa nikjer nic najdel, zato prosim za pomoc, kam naj se obrnem???

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po mar 17, 2003 9:18 am

lol, a ni slo cez tehnicnega?

a je blo tezko jih dol potrgat? baje da je kr fajn zaj....

Ja, men je temnil Llumark recmo, k je iz MB, pa je 1-2x/teden v Lj, cena 30k sit, dobis vse papirje zraven, cifra -> 040/662-292

mas pa se Kompare iz Mengsa, sam ne vem kje tocno niti kontaktnih cifr..

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po mar 17, 2003 9:22 am

Cena za 5 ali 3 šipe :?:
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po mar 17, 2003 9:44 am

5 sip, zadnje 3 so 45% zatemnjene, sprednje 8%, vec po zakonu ne gre... (za 45 nism cist sure..mogoce so 55..?)

zdele se felgice dam gor..pa homologirat vse :)

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim Po mar 17, 2003 9:01 pm

Sergio: pri meni jih je temnil kompare, in kar bom dal temniti bom dal tja, ker ni bilo niti enega mehurcka pac res tako kot more bit! Mi je pa kompare, rekel da so prevec temnjene, in da jih bom mogel dol potrgat, zaradi prosojnosti ker je prejsni lastnik zaj. z homologacijo *budala jedna*

Dol jih trgat ni tezko, gre zelo hitro, samo tisti lim, je malo tezje spucat, sej jst mam zaenkrat dol dane samo spredjne, zadnej so take kot so bile, bojo sle pa vse dol!

SEdaj nevem koliko me pridejo vse temne sipe *sergej mogoce si videl unga pezoja v sempetru k je mel cist crne sipe* to so bile original, in je prosojnost veliko bolsa! Zato bi dal jaz gor celo temnjeno sipo!

Mi je pa se varjanta, da bi dal gor folijo z odsevom, da so noter nic ne vidi prosojnost je pa se zmeraj ok! Ker mi nekako ni vsec da me folk notr vid ;) pac mi je prislo v navado!

KAj svetujete, za kaj se odlocit???

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po mar 17, 2003 9:48 pm

kot prvo, tist Peugeot206 ne pride čez našega tehničnega, ker je iz Cro...

kot drugo, tist NI serijsko, al majo pa Hrvatje v ponudbi "blindirani" paket, za mafijo pa to :twisted:

kot tretje, refleksna folija je prepovedana..ne priporocam, da jo das gor, razen ce se ti spet dol trga.

kot četrto, kompare so tud peki, sej oni vejo, kao je s homologacijo..un lastnik je zajebu sam ce je ON hotu met vec kot je dovoljeno po zakonu.. tko da al je on v startu hotu vec, al ga pa oni niso opozoril

kar se tice prosojnosti, razen ponoci direkt v rikverc jst vidim vn cist a-ok... :)

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim To mar 18, 2003 12:41 pm

Ti ok, nevem kako je un hotel verjetno je hotel prevec, kompare je meni rekel da naj bi bilo takrat to se dovoljeno!!!

Al za odsevne folije si 100% da so prepovedane, ker nekateri jih se zmeraj imajo!

Ja sej tako kot imas ti temnjeno je ok, samo fora je v tem da sprednje bi jst mel bolj temne, da se notr ne vidi! ker zadnja sipa je cisto crna, potem zadnje 2 bocne sta crne vendar se notr vidi *tega nocm=) sepravi moram bolj zatemniti* sprednje bi pa tud ful potemnil, samo kaj ko se mi ne trga, zato sem mislil kupiti original, crne sipe, ali se jih sploh dobi, ali kdo to dela????
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov