Napisal/-a urosbe Pe okt 22, 2004 4:14 pm
To ni res, prav razočaran sem. Maja 2000 smo doma kupili novo Škodo Octavio l.2000 1.9 TDI SLX - na splošno zelo zadovoljni. Pred kakšnim letom pri 60.000 km se nam je na poti domov zgodilo, da smo se pripeljali na cestninsko postajo, odprli šipo, vzeli listek in ob pritisku stikala za zapiranje šipe nekaj poči. Steklo se ne premakne - ostane odprto. Seveda je sledilo začudenje in vožnja domov z odprto šipo. Doma odstranim tapeto in kaj vidim - počeno zajlo. Oki, se zgodi. V naslednjih dneh na servisu zamenjajo - slabih 20.000 SIT!!! Čez pol leta se zadeva ponovi na sovoznikovih vratih. Danes, pri 71.000 km pa poči ena izmed zajl na zadnjih vratih. Za znoret. Sedaj mi pa povejte, a se to še komu dogaja, a imamo samo mi tako smolo.
Mami uporablja avto zgolj za v službo, torej se vozi sama, tako da roko na srce, zadnjo šipo ne vem če smo v teh 4 letih in 71.000 km premaknili cca 10-20 krat (da odpreš šipo in zopet zapreš)?
Nadležno je, ker kadarkoli se to zgodi, moraš potem tapeto dol vzet, na roke šipo gor potegnit in nato z nečem podložit, saj šipa sama od sebe ne stoji. Ko se ti to zgodi sredi deževnega dne, kot je danes, pa ko se ti najbolj mudi, je sploh čudovito tiste tapete dol vlečt.
LP
Uroš