Pozdravljen, stvar je taka, pomojem je vsaka od teh firm naredila nekaj dobrih aditivov, nekaj nepomembnih in nekaj slabih aditivov. Jaz sem ravno nabavil nakaj stvari od Liqui Molyja in sem še v fazi preizkušanja. Tudi STP sem nekoč uporabljal, vendar ti priporočam kot prvo, da je evropska firma, ki dela proizvode za evropsko tržišče(evropski avti), ker mi je kolega povedal, da mu je nek drag(cca. 10000sit) aditiv, ki so ga reklamirali kot ornk in da ga ameriška vojska uporablja in podoben bulšit, ki ti podmaže, spuca in ... motor, dobesedno zjebal motor na Esperotu(Daewu), nakrivil glavo in uničil tesnila al nekaj takega(avto ali aditivi???). Dobro je če se dodobra pozanimaš kaj in za kaj uporabljati, sploh pa koliko nečesa kam vliti in ali to dejanje zahteva določen čas posebno vožnjo(nič turiranja ali podobno).
Dobro preberi za kaj točno je aditiv in se vprašaj ali to res potrebuješ, potem je lahka.
Kej hudo zjebat pa ne moreš kar tako, če se držiš zgornjega.
Bodi pa previden pri roku trajanja, ker mislim da je neka roba starejša(se pravi da je možnost slabega skladiščenja in podobno kar vpliva na lastnosti tekočine), in so jo pripeljali iz Austrije ali nemčije, ker je tam niso prodali, glej če je plastika rumena, če je kje rja, ali znaki da je pločevinko ali plastenko sonce žgalo.
http://avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=21818 ; pa je link na mojo anketo, če boš izbral Liqui Moly, da se vidi kako dobro delujejo aditivi
Uživaj, SyGorg
SyGorg ... give me that, give me that ...