_Jerry_ je napisal/-a:Optika zadaj se NE nastavljaLahko je zvita prema ali pa je cel avto zamaknjen
Jaz bi se sel na tvojem mestu malo "pogovorit" s tistim, od katerega si kupil avto...
_Jerry_ je napisal/-a:Optika zadaj se NE nastavljaLahko je zvita prema ali pa je cel avto zamaknjen
Jaz bi se sel na tvojem mestu malo "pogovorit" s tistim, od katerega si kupil avto...
georges je napisal/-a:No gledetega od koga semkupil avto. No avto mam jaz zdaj že več kot dve leti pa ni blo niko lproblema z obrabami gum. No danes sem še malo bolj gledal in opazil da cel avto mal visi na voznikovo stran. Zadaj kar dost spredaj pa malo manj sem tut z metrom meril. Paspredaj je tudi malo obrabljena guma po zunanjem robu sam ne tok kot zadaj. Slabi fedri pa se avto preveč nagne? Po občutku se mi zdi da se v en ovinek avto velik bolj drži ceste kot pa v drugega. Itak mam pa že naročene nove fedre pa blažilce ker mam namen spustit avto.
Je pol možno da so fedri slabi in se zato bolj obrabljajo gume? Na optiko pa še nisem ker bom pol optiko itak mogel delat ko bom vse zamenjal.
_Jerry_ je napisal/-a:georges je napisal/-a:No gledetega od koga semkupil avto. No avto mam jaz zdaj že več kot dve leti pa ni blo niko lproblema z obrabami gum. No danes sem še malo bolj gledal in opazil da cel avto mal visi na voznikovo stran. Zadaj kar dost spredaj pa malo manj sem tut z metrom meril. Paspredaj je tudi malo obrabljena guma po zunanjem robu sam ne tok kot zadaj. Slabi fedri pa se avto preveč nagne? Po občutku se mi zdi da se v en ovinek avto velik bolj drži ceste kot pa v drugega. Itak mam pa že naročene nove fedre pa blažilce ker mam namen spustit avto.
Je pol možno da so fedri slabi in se zato bolj obrabljajo gume? Na optiko pa še nisem ker bom pol optiko itak mogel delat ko bom vse zamenjal.
To je pa druga pesemVerjetno imas poceno vzmet, ali pa je zvit oz. pocen kak drug nosilec na podvozju
Tak avto ni vec varen za voznjo
Zamenjaj amortizerje in temeljito preglej podvozje -cimprej
keylone je napisal/-a:pri tvojmu oplu se mi zdi da ima vijak za nastavitev kolikor se spomnem sm imel tak primer opla u delavnici pred mescom .al je bla celo roka zadej slaba
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov