Pugi je napisal/-a:Js mam tud zdle namen dat dol kat... Pa mam lambdo spodej tud... Bo treba nekak rešit...
Drgač pa upam da bo kj bol šlo...
red_mamba je napisal/-a:Katalizator mi duši mojo lubico pa sm se odloču da ga dam zdele po tehničnem odpret in ostranit satovje, potem pa zapret nazaj. Zdej pa mal cvikam, da bo svar tako glasna da me bojo škifi takoj na pregled poslali. Se to veliko pozna na glasnosti?
šmeks je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Js mam tud zdle namen dat dol kat... Pa mam lambdo spodej tud... Bo treba nekak rešit...
vsi bi katalizatorje dol jemal...na tehničnem bote pa cepal vsi po vrsti...al vam bodo pa na široko čez prste gledal
ajej...kam to pelje
Mate je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Js mam tud zdle namen dat dol kat... Pa mam lambdo spodej tud... Bo treba nekak rešit...
vsi bi katalizatorje dol jemal...na tehničnem bote pa cepal vsi po vrsti...al vam bodo pa na široko čez prste gledal
ajej...kam to pelje
Pa sej ni problem, da bo na tehnicnem cepal, ampak da bo svinjal za sabo. A je res tok tezko dat tisitih 50k za en neoriginalen katalizator?
red_mamba je napisal/-a:na lambdo pa tud ne bo vplivalo ker je na kolektorju
Mate je napisal/-a:Pa sej ni problem, da bo na tehnicnem cepal, ampak da bo svinjal za sabo. A je res tok tezko dat tisitih 50k za en neoriginalen katalizator?
Gricko je napisal/-a:red_mamba je napisal/-a:na lambdo pa tud ne bo vplivalo ker je na kolektorju
jah pa baje da upliva!!
novejši kat. zelo malo dušijo avto (če je zamašen, pol je drugo), ampak hkrati tudi vstvarjajo potrebni podtlak, da sonda pravilno "bere" pline!!
če je podtlak premajhen, sonda nima pravih odčitkov in jemlje neke srednje vrednosti.
aja pa pravš da ti ga mori, nad 4000 pa dobr potegne??? pol pa zelo dvomim da je katalizator zabasan!!! več obratov-> več plinov-> zmeraj težje se plini prebijajo ven!!! se prav, da če bi bil zamašen, se ti nebi hotel zvrteti v višje obrat.
vem da si sondo že menjal, ampak vseeno, a kej veš a je dobra??
sicer pa sej sam veš kaj vse je lohk narobe( da pop.izdiš), men še vedno ni ratal pogruntat kva je z mojim
shusuglao je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Pa sej ni problem, da bo na tehnicnem cepal, ampak da bo svinjal za sabo. A je res tok tezko dat tisitih 50k za en neoriginalen katalizator?
če te tako skrbi za naravo pojdi v gozd in živi na veji
tudi ti onesnažuješ naravo!
pralni praški, čistila, spreji, ogrevanje bajte....
najbrž tudi uporabljaš elektriko? elektrarne svinjajo po naravi
si oblečen in obut? tovarne ki delajo obleko in obutev zate, svinjajo
pa najbrž ne hodiš peš okoli, vsak prevoz svinja po naravi
zato ne jokaj če pet folka da stran katalizator ker se ne bo nikjer poznalo :P
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov