lisko je napisal/-a:Iz tega sklepam da ti prime na vrhu..... oz proti vrhu začne grabit.... Ne vem kak ma škodilak al že ma samonastavljivo sklopko al ne ( bo ker drugi povedu) Ampak če prime na vrhu so simptomi da crkuje. Ležaj praviš da ni glasen..... okol škratanja u menjalniku ne bi reku da je tipično s sklopko povezano.... lahko je še kaj druga. Kok sem zasledil ti še ne drsi..... po moje (ne me tepst če ni čist tko) bo ob normalni vožnji zdržala še vsaj minimalno one leto.
nebivedu je napisal/-a:Če hočeš poceni pa kakovostno poštimat zadevo, naj ti nekdo vzame sklopko ven, jo daj obnovit k Sinterju - prineseš jo ob 8h zjutraj tja in ob 9h jo dobiš obnovljeno, pa plačaš 6k sit - vsaj tok sm jst za subaru leone plačal. Da ti sklopko en vaški mehanik ven vzame in ti to potem nazaj sestavi ne sme bit dražje od 10k sit, ker je dela točno za eno uro.
nebivedu je napisal/-a:Če hočeš poceni pa kakovostno poštimat zadevo, naj ti nekdo vzame sklopko ven, jo daj obnovit k Sinterju - prineseš jo ob 8h zjutraj tja in ob 9h jo dobiš obnovljeno, pa plačaš 6k sit - vsaj tok sm jst za subaru leone plačal. Da ti sklopko en vaški mehanik ven vzame in ti to potem nazaj sestavi ne sme bit dražje od 10k sit, ker je dela točno za eno uro.
Matej 19d je napisal/-a:imam avto ,ki sem ga pred kratkim peljal pregledat na servis in je reku serviser da imam slabo sklopko.
kok mi bo približno zdržala
kok pride popravil
vozm normalno
prosim za odgovore
ŠKODA FAVORIT
Matej19d je napisal/-a:v drugi prestavi mi spele brez problemov,če imam v peti mi prime skoraj na koncu,šaltanje je minimalno škrtanje,če zategnem ročno in prestavim v prvo se še da avto speljati da vleče,zvoke nima motor prosi m odg.
Voith je napisal/-a:Matej 19d je napisal/-a:imam avto ,ki sem ga pred kratkim peljal pregledat na servis in je reku serviser da imam slabo sklopko.
kok mi bo približno zdržala
kok pride popravil
vozm normalno
prosim za odgovore
ŠKODA FAVORITMatej19d je napisal/-a:v drugi prestavi mi spele brez problemov,če imam v peti mi prime skoraj na koncu,šaltanje je minimalno škrtanje,če zategnem ročno in prestavim v prvo se še da avto speljati da vleče,zvoke nima motor prosi m odg.
crknla ti bo tocno cez 328,32km
zato rajs gumico na pedalu zameni, bos bolsi posel naredu.
(nevem a ste res eni taki retardi al se sam delate)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov