Glede štroma je možno da imaš napakio v tisti škatli kjer pridejo releji in varovalke noter nabasani. jest sn imel tisto škatlo nekaj z.jebano pa so se mi brisalci kar sami vklapljal (ne nimam senzorja za avtomatsko brisanje stekel

) Sn jo zamenjal pa je blo uredu sam pol je bla pa tud druga škatla zanič in mi niso gorele štop luči. Tretja pa končno deluje kot mora tak da je možno da je kaj na tem. Če imaš možnost jo kr zamenjaj da vidiš če pol bo delalo.
Pa še nekaj glede armature knof za gretje moraš imet pa tud če je superdigitalna armatura. Ker kolikor sem jaz seznanjen z Tipoti (pa nisem malo) nimajo tega elektronskega ampak imajo VSI na zajlo kar se gretja in knofov tiče. Razen če je kdo od Tempre notr zbasal armaturo.
Glede ventila je pa tak da pride tist ventil plastičen in ko je prišravfan na pečico gretja je možnost da tam pušča. Imajo različne nastavke na tem kosu ki pa se zelo malo razlikujejo med sabo če ne daš glihe. Če boš menjal ta ventil oziroma če ga imaš namen menjat pojdi raje na odpad in vzemi od enga avta komplet ventil z pečico vred, ker ko enkrat zatiskaš to skupaj res hitro pušča. Ko sem klimo v avto dajal sem imel ta ventil zjahan pa sem ga dal od prejšnjega, pa je vse puščalo tak da sem pol rajši kar komplet vzel. Pa če hočeš radiator pečico ven pobrat moraš tud samo armaturo odšravfat ker drugače ne prideš z tem radiatorjem mimo volanskega droga.