sherman je napisal/-a:37000 km imam prevoženih na Fiat Stilu MW. Danes mi je postal v prostem teku nemiren, pospeški so popolnoma oslabeli. Računalnik mi kaže napako pri vbrizgu. Pobral mi je kar nekaj olja, čeprav kontrolka ne sveti.
Sej bom šel v ponedeljek na servis( avto je v garanciji), me pa vseeno zanima , ali se lahko teh nekaj km peljem ali ne. V navodilih sicer piše, da lahko, a počasi. A kdo kej ve ?
Ne gre mi skupaj, zakaj je požrl olje.
Bojan
Hvala za odg
f4676 je napisal/-a:gajo_g
Mater si osel. Prosim, daj nehaj nabijat bedarije. Pa govori iz lastnih izkušenj. Teh pa najverjetneje tako ali tako nimaš.
Jaz sem vozil že kar nekaj Alf - trenutno pa vozim prvega Fiata pa mi še noben ni pil olja. Pri Alfah so pili olje boxer motorji - to je karakteristika teh motorjev. Pa prosim, če človeku lahko odgovoriš na vprašanje drugače pa bodi raje tiho.
f4676 je napisal/-a:gajo_g
Mater si osel. Prosim, daj nehaj nabijat bedarije. Pa govori iz lastnih izkušenj. Teh pa najverjetneje tako ali tako nimaš.
Jaz sem vozil že kar nekaj Alf - trenutno pa vozim prvega Fiata pa mi še noben ni pil olja. Pri Alfah so pili olje boxer motorji - to je karakteristika teh motorjev. Pa prosim, če človeku lahko odgovoriš na vprašanje drugače pa bodi raje tiho.
sherman je napisal/-a:Olje prekontrolirano praktično dan pred dogodkom.
Gricko je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:gajo_g
mmmm SE STRINJAM!!!
moj tipo je mel 180k km pa je spil 1l na 10 k km, kar pa sploh ni velik, sploh če upoštevaš, da je bilo večino km kratke relacije!!!
Največ olja pa požre glih mrzu avto.
gajo_g je napisal/-a:Nevem a je tvoj fiat diesel al bencin ce ni pospekov pa da je jtd mozno da ti je sla turbina neki je narobe da ti ga je spilo tolko na enkrat a pa kaj kadi odzadi plavo al pa da nisi karterja prebil. Najbolje bo ce je avto v garanciji da poklices servis pa pridejo z avto vleko po avto.
se opravicujem res jedejan84 je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Nevem a je tvoj fiat diesel al bencin ce ni pospekov pa da je jtd mozno da ti je sla turbina neki je narobe da ti ga je spilo tolko na enkrat a pa kaj kadi odzadi plavo al pa da nisi karterja prebil. Najbolje bo ce je avto v garanciji da poklices servis pa pridejo z avto vleko po avto.
Nekdo ni naslova prebral, a...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov