Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

mal hoče zavijat

Napisal/-a Vuso Ne dec 05, 2004 1:39 am

Zanima me kaj bi bil lahko vzrok zanašanja.Danes se lepo počas pelem po obvoznici (100km/h) in naenkrat dobim občutek da je avto malenkost zaviu.pa si mislm da sm mal volan pač premaknu.pa primem volan z obema rokama ga držim in čez neki časa spet mal zavije.WTF!!!filing je bil pa tak kokr da bi me vetr prestavu.pa ni nč pihal
Avto je pa AR 145 letnik 98.bil je že zaleten(ne totalka),pol je bla narjena optika in avto se je lepo pelu.drgač mi pa avto že neki časa vleče u desno in ga bom dal na optiko spomlad k bom gume menu.a je možno da je kej narobe z gumami k so že kr stare pa hočjo mal puščat tko da jih je treba vsake tolk mal prevert.nikol pa ne pridejo pod 1.6 bara, pr 3.0 pa pr vulkanizerju u bazenu ne puščajo??vrjetn je lunkca čist ob feltni in jo prtisk zamaši.sicr je pa to že offtopic.

a ma kdo kšno idejo?

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne dec 05, 2004 1:41 am

Da niso bile sam kolesnice?
Slika

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Ne dec 05, 2004 1:53 am

probi mal gume zamentat....lahko da so ene bolj obrabljne kot tadruge

mitja320
Novinec

Napisal/-a mitja320 Ne dec 05, 2004 2:05 am

Ali avto zavije brez, da bi se premaknil volan?

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne dec 05, 2004 4:01 am

zavije tud ob sunkih vetra, kolesnice, men je zaviju zarad volanskega križa, optika, to je pomoje zihr kej od tega :Dja al pa sam dej še enkrat centrirat feltne, pa gume bi blo fajn zamenat, ker morjo bit žr kr sfukane. :D

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Ne dec 05, 2004 5:28 am

Jap to je tud meni delalo pol sm pa mal gume pogledu pa sm vidu da je na levi gumi zunanji rob bl obrablen k na desni. Pol k sm optiko urihtu pol je blo pa ql.

LP
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Ne dec 05, 2004 3:47 pm

Možn je tudi da si gume zamenju, npr eno k si jo prej imeu kot zadnjo si dau odspredi, če so nove gume se to ne pozna, ampak ker si reku da imaš stare pa bi se že rabl ker prednje in zadnje gume se ne obrabljajo enako.
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne dec 05, 2004 6:07 pm

Gume ne vem kok so stare k so ble zravn k sm avto kupu.ampak morjo bit kr u letih.so pa uniroyal "rain tyre" in največje probleme mam prov z aquaplaningom :D profila je še 5mm in se kr lepo držijo drgač.sm pa pred neki cajta zamenu spredne pa zadne gume tko da možno da je to.če so gume bom do spomlad že prkrižaru,bol me skrbi da je kej mehanskega.sej drgač sam mal vleče u eno stran ampak AC je pa zelo zoprna.bedno mi je k pr 150+ gre že tko lahk kej narobe ne pa da ti še avto sam mal pomaga.dvomim da so kolesnice k te ponavad čutš na volanu.

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| To dec 07, 2004 11:12 am

menjaj gume pa centrirat dat, ker sem jaz tud mel na mojem avtu ene feltne z gumami ko ni blo vredu naecntrirano pa je to kr včasih samo od sebe hotlo zavit!
Drive as fast as you can and be happy!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov