Zanima me kaj bi bil lahko vzrok zanašanja.Danes se lepo počas pelem po obvoznici (100km/h) in naenkrat dobim občutek da je avto malenkost zaviu.pa si mislm da sm mal volan pač premaknu.pa primem volan z obema rokama ga držim in čez neki časa spet mal zavije.WTF!!!filing je bil pa tak kokr da bi me vetr prestavu.pa ni nč pihal
Avto je pa AR 145 letnik 98.bil je že zaleten(ne totalka),pol je bla narjena optika in avto se je lepo pelu.drgač mi pa avto že neki časa vleče u desno in ga bom dal na optiko spomlad k bom gume menu.a je možno da je kej narobe z gumami k so že kr stare pa hočjo mal puščat tko da jih je treba vsake tolk mal prevert.nikol pa ne pridejo pod 1.6 bara, pr 3.0 pa pr vulkanizerju u bazenu ne puščajo??vrjetn je lunkca čist ob feltni in jo prtisk zamaši.sicr je pa to že offtopic.
zavije tud ob sunkih vetra, kolesnice, men je zaviju zarad volanskega križa, optika, to je pomoje zihr kej od tega ja al pa sam dej še enkrat centrirat feltne, pa gume bi blo fajn zamenat, ker morjo bit žr kr sfukane.
Jap to je tud meni delalo pol sm pa mal gume pogledu pa sm vidu da je na levi gumi zunanji rob bl obrablen k na desni. Pol k sm optiko urihtu pol je blo pa ql.
Možn je tudi da si gume zamenju, npr eno k si jo prej imeu kot zadnjo si dau odspredi, če so nove gume se to ne pozna, ampak ker si reku da imaš stare pa bi se že rabl ker prednje in zadnje gume se ne obrabljajo enako.
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.
Gume ne vem kok so stare k so ble zravn k sm avto kupu.ampak morjo bit kr u letih.so pa uniroyal "rain tyre" in največje probleme mam prov z aquaplaningom profila je še 5mm in se kr lepo držijo drgač.sm pa pred neki cajta zamenu spredne pa zadne gume tko da možno da je to.če so gume bom do spomlad že prkrižaru,bol me skrbi da je kej mehanskega.sej drgač sam mal vleče u eno stran ampak AC je pa zelo zoprna.bedno mi je k pr 150+ gre že tko lahk kej narobe ne pa da ti še avto sam mal pomaga.dvomim da so kolesnice k te ponavad čutš na volanu.
menjaj gume pa centrirat dat, ker sem jaz tud mel na mojem avtu ene feltne z gumami ko ni blo vredu naecntrirano pa je to kr včasih samo od sebe hotlo zavit!