Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gost

obratomer peugeota 206 -crknu

Napisal/-a Gost Sr dec 08, 2004 11:10 am

Pozdravljeni!

Obratomer moje 206-ce je crknu, sm bil na servisu in pravijo da so meli že nekaj teh primer. Žal naj bi bilo potrebno menjati celotno armatu števcev - ker je pač vse v enem kosu, kar pride okoli 100 tisočakov, brez dela seveda :( !
A mi zna kdo svetovat za kakšno cenejšo varjanto..morda kakšen avtoelektričar al kaj podobnega...

lp!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr dec 08, 2004 12:26 pm

js ti povem en primer k sicer ni povezan z avtomobilizmom, sam je vseen dost zanimiv, pa spada v ta kontekst.

nekdo je meu en fotoaparat nikon f70 in mu je kr na lepem crknu autofokus. motorcek ni vec delu, finito.

ga je dau na servis(zastopnik), in so mu po enem tednu rekl da oni nevejo kva je, da je treba poslt direkt v nikon, na servis. so ga poslal, in je prslo iz nikon-a obvestilo da bo servis stou cca 200eu+postnina. tip se je odlocu da bo rajs se neki dodau pa si kupu f100, tega f70 je dau pa sinu da se igra z njim. sin je pa uzeu dol objektiv, najdu not en mejhn gumbek, ga prtisnu, fotic se je resetiru in AF je delu kot nov.

to se prav da so ga v nikonu hotl nategnt na suho, in bi lahk cis komot tist gumbek prtisnl zastonj, pa rekl hvala ker si nas uporabnik, sam ne... rajs te nategnejo.

na isto foro je pomoje ta tvoj obratomer.

Uporabniški avatar
balki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a balki Sr dec 08, 2004 12:51 pm

Poglej malo po ebayu če kdo prodaja kakšnega rabljenega, se da kar poceni dobit, al pa kakšen avtoodpad....

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Sr dec 08, 2004 1:21 pm

Na katerem servisu si ga pa imel?

Men je tut obratomer šu u maloro, pa sm nesu u Rodex-a in mi je tut začel jamrat, da bo treba zamenjat...nov pride 180.000 sit....za 406-tko.....pol sm mu pa kr reku, da naj vsaj pogleta oz. naj ga da nekomu, ki to obvlada.....no pol me je pa kasnej poklicu in reku, da je ima enega električarja in da so popravili....neki so zamenjal, mislim, da je bil en procesor al kaj.....cena - 35000sit.... :roll:
mal je drago, ampak useen bolš k pa novga za 180.000!!
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov