Janko_30 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem nov tukaj. Zanima me, kaj mi priporočate, ker sem pred kratkim nabavu Audi A3 1.8 96' letnik 150.000km in me moti ker je armatura pokraspana (prilagam sliko) in tudi sovoznikov predal (kljuka predala). A lahko to pobarvam (samo rise?)
Zanima me tudi, če mora bit res toplo vreme za globinsko čiščenje, saj je avto umazan na tapiciranih delih in sedežih (velur)... globinsko mi ga ta teden niso hotli (upali nek v eni zakotni čistilnici čistit).
Mi lahko kdo tudi priporača kakšne ovalce oz. pač zvočnike naj nabavim, ki jih bom vgradil v originalno polico (je sicer bol tanka), sam iščem pač najugodnejšo in enostavno rešitev (ne bom devu 15k SIT za novo polico, nisem pa neki zahteven). Torej ne preveč težke zvočnike pa nad 150W (za okoli 15k SIT)?
Isto me potem tu zanima če bi lahko vgradil še kakšne manjše zvočnike brez večjih inštalacijskih del zadaj na straneh (kjer ima že pripravljen prostor in mrežico - kablo do tja pa še ni)
Hvala, lep pozdrav
Slike so dva posta spodaj.
Janko_30 je napisal/-a:Thx nisem v redu naslova kot kaže vpisu. Na slikah se sicer ne vidi tako očitno, vendar v živo se dosti. Pozabil sem še vprašat, kje mi bi preoblekli volan v usnje in za koliko, ker je volan tudi precej zdelan.
Hvala
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov