Nasveti in napotki ter povpraševanja...

sasiti
Novinec

3.zavorna luč - diode

Napisal/-a sasiti Po dec 13, 2004 6:39 pm

Opazil sem, da mi v tretji zavorni luči dve diodi ne delajo. Me zanima, če je možno posamezne diode popraviti oz. zamenjati ali je potrebna nova zavorna luč?

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Po dec 13, 2004 6:42 pm

Tiste k so pregorele vn pa nove not.
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Po dec 13, 2004 7:06 pm

ja...samo dokler boš ugutovu, katera dioda ti ne dela, se boš tolko naj.e.b.a.l, da se ti bolj splača dat one 3 jurje za novo luč :lol:

sasiti
Novinec

Napisal/-a sasiti Po dec 13, 2004 7:08 pm

yogo je napisal/-a:ja...samo dokler boš ugutovu, katera dioda ti ne dela, se boš tolko naj.e.b.a.l, da se ti bolj splača dat one 3 jurje za novo luč :lol:

Ja sej se vidi katera je crknila. Al to ni tak enostavno?? Ker nova (glede na to da gre za kr drag avto) po moje stane mal več ko 3 jurje.

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Po dec 13, 2004 8:02 pm

videl boš samo tako, da jo boš ven vzel ( seveda z uporom vred) in priklopu na 12 v...če sveti, si zmagal :lol: ...ampak glede na to, da jih imaš v luči sigurno 10-15 diod, boš se fajn na.je.ba.l..preden boš ugotovu katera ti ne dela :lol:

greš v interšpar in maš une univerzalne luči za 3 jurej..20 diod ma not..tako, več ti nebi znal pomagat

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Po dec 13, 2004 8:02 pm

videl boš samo tako, da jo boš ven vzel ( seveda z uporom vred) in priklopu na 12 v...če sveti, si zmagal :lol: ...ampak glede na to, da jih imaš v luči sigurno 10-15 diod, boš se fajn na.je.ba.l..preden boš ugotovu katera ti ne dela :lol:

greš v interšpar in maš une univerzalne luči za 3 jurej..20 diod ma not..tako, več ti nebi znal pomagat

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 Če dec 16, 2004 7:37 pm

je kakšna varianta da bi sam dodal 3 zavorno luč? al je to prevelk problem?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če dec 16, 2004 7:40 pm

za kir auto sploh gre?

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če dec 16, 2004 8:11 pm

tomaz03 je napisal/-a:je kakšna varianta da bi sam dodal 3 zavorno luč? al je to prevelk problem?

Jaoooo. Prvo sm dal not k sm bil star 10 let (no, takrat je še fotr mal pomoču, da ni blo kej krivo naliman, pa da so bli kabli pospravljeni tam ko je treba :D)
Kupiš luč, jo nalimaš tja k jo hočš, pa zvežeš z eno stop lučjo - no problem ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 Če dec 16, 2004 8:14 pm

kje pa kups to luc? je ksna fajn trgovinca?
pa neb kupu tko eno levo 3 zavorno luc, ampak tko da zgleau ku originale... hm, kk pa zvezes to s stop lucjo?
lp

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Če dec 16, 2004 9:01 pm

kako pa je z homologacijo? :P :lol:
EJ6

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 16, 2004 10:15 pm

kaWsk je napisal/-a:kako pa je z homologacijo? :P :lol:

Na tehničnem se je kolegu pikno lih u to dodatno zavorno luč...... in verjeli ali ne ga je vrgu..... luč je moral odstranit šele potem je nardil tehničnega..... jaz pa sem mu gnjavu pa mi je komentiral:" A je homologirana? Če ni potem nima kaj iskat na avtu...."
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Če dec 16, 2004 10:18 pm

lisko je napisal/-a:

Na tehničnem se je kolegu pikno lih u to dodatno zavorno luč...... in verjeli ali ne ga je vrgu..... luč je moral odstranit šele potem je nardil tehničnega..... jaz pa sem mu gnjavu pa mi je komentiral:" A je homologirana? Če ni potem nima kaj iskat na avtu...."

:shock: dobr da vsaj radio pustijo prmer :)
EJ6

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če dec 16, 2004 10:21 pm

lisko je napisal/-a:

Ja, valda... A res al kaj? :roll:
To pa zdej res že prov preveč jebejo na tehničnih. Matr, kdaj bojo začel metat zarad antistatičnega traka pa dišečih smrekc... :x
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 16, 2004 10:29 pm

dejan84 je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

Ja, valda... A res al kaj? :roll:
To pa zdej res že prov preveč jebejo na tehničnih. Matr, kdaj bojo začel metat zarad antistatičnega traka pa dišečih smrekc... :x

Čist res ker sem poleg bil......Je pa res da ma kolega namontirano na zadnjem odbijačo..... ampak pol pa sem ga jaz uprašu če notr tud ne smeš met..... no in dobil sem zgornji odgovor.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če dec 16, 2004 11:18 pm

yogo je napisal/-a:ja...samo dokler boš ugutovu, katera dioda ti ne dela, se boš tolko naj.e.b.a.l, da se ti bolj splača dat one 3 jurje za novo luč :lol:

zdej ne vem kako mate vi to narjen.ampak jst sm porabu cerka 15 min za zamenjavo 2 diod pa sm štorast z raznimi "tehničnimi" pripomočki.enmu rečš da stisne bremzo, ti pogledaš kere ne delajo,jih zamenaš in sešraufaš zadevo nazaj.al ne?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe dec 17, 2004 10:25 am

Jest morm tud to narest sam mam problem ker je luč na spojlerju in ne gre drgač kot spojler dol dat. :evil:
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov