tomaz03 je napisal/-a:je kakšna varianta da bi sam dodal 3 zavorno luč? al je to prevelk problem?
kaWsk je napisal/-a:kako pa je z homologacijo? :P
lisko je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:kako pa je z homologacijo? :P
Na tehničnem se je kolegu pikno lih u to dodatno zavorno luč...... in verjeli ali ne ga je vrgu..... luč je moral odstranit šele potem je nardil tehničnega..... jaz pa sem mu gnjavu pa mi je komentiral:" A je homologirana? Če ni potem nima kaj iskat na avtu...."
lisko je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:kako pa je z homologacijo? :P
Na tehničnem se je kolegu pikno lih u to dodatno zavorno luč...... in verjeli ali ne ga je vrgu..... luč je moral odstranit šele potem je nardil tehničnega..... jaz pa sem mu gnjavu pa mi je komentiral:" A je homologirana? Če ni potem nima kaj iskat na avtu...."
dejan84 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:kako pa je z homologacijo? :P
Ja, valda... A res al kaj?![]()
To pa zdej res že prov preveč jebejo na tehničnih. Matr, kdaj bojo začel metat zarad antistatičnega traka pa dišečih smrekc...
yogo je napisal/-a:ja...samo dokler boš ugutovu, katera dioda ti ne dela, se boš tolko naj.e.b.a.l, da se ti bolj splača dat one 3 jurje za novo luč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov