Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To dec 21, 2004 10:50 pm

@Lisko

Sindrom trokiranja je pogost, če imaš zamašeno mrežico na plovcu (v rezervarju). Sem imel podobne probleme. Avto sem imel na servisu, ker je bila Bosch črpalka malo slaba. Pa so bili potem zopet isti simptomi. Dokler nisem odprl rezervarja in našel notri nenormalno veliko drobcev rje in umazanije (ker sem večkrat tankal nafto iz stare kante za gorivo. Preveri še to, mogoče je preveč umazanije v rezervarju. Bosch črpalka ni tako močna kot bencinska in to je dovolj da ti avto trokira

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 22, 2004 12:36 am

Sem že razmišljo o tem..... sam sem pregledu pa je vse kot mora bit.
Sem pa prišu na eno drugo bolj noro idejo....
Kaj če bi pred bosh pumpo namontiru še eno električno rečmo od kakega bencinarja?
Ampak ne da bi mi pol filalo nafto z drukom..... ampak pač lih tok da bi bil u žlavho mal pritiska..... ?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr dec 22, 2004 3:13 pm

Bosch pumpa sama zauga nafto iz tanka.Pol pa sama dvigne tlak nafte da se nafta razprši (to je od 75-280 barov -odvisno od pumpe in dize).Če bi poleg dal benz pumpo ne vem kak bi se pol to obneslo,ker nafta počasnej teče do pumpe,če bi jo pa pospešu še z eno tako pumpo pa dvomim da bi pol to laufalo.
LP!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov