Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr jan 05, 2005 3:46 pm

vidš to pa zato ker driftaš :ne

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Sr jan 05, 2005 4:56 pm

ista situacija pr meni, v obmocju med 70-100 je tresl ko si pospeseval.

kaj je blo narobe?

zmankal olja v menjalniku (thanks dad :roll: - je reku da to ni nic, da to spusca navadno olje, kjer je kazal da ga je se dost), pa se je tm neki spraskal (ej, na konc jezika mam, pa se ne morem spomnit kaj tocno :? ), ko sm saltu in so zamenjal in je blo ok

twingo16v
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo16v Če jan 06, 2005 7:35 am

Mogoče nisem glih v tapravo temo tole vtaknu, ampak moje tresenje ni odvisno od tega al pospešuješ al ne, od obratov motorja ali prestave, trese oz. volan rahlo cuka levo desno pri vseh hitrostih, le jakost in način tresenja je odvisna od hitrosti, oz. v leve ovinke je tresenje še očitnejše.

Feltne so cele, oz tista ki je bla udarjena je zdej v rezervi, rezerva je pa na udarjenem kolesu. Mo žno je, da je kej z gumo na rezervi. Če ni to pa upam, da je zglob na obesi oz. spodnji končnik al kako že to rečete. Če je pa polosovina pol je pa jeb...

twingo16v
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo16v Če jan 06, 2005 7:38 am

Zdi se mi, da niste vsi mojga vprašanja vidl, ampak ste odgovarjal na prvi post, torej poglejte par postov nižje :D ! :?:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jan 06, 2005 9:55 am

Jst sm odgovoru na vse k mate probleme s tresenjem - ponavadi so to zglobi al pa slabi nosilci motorja.
Old subarus never die, they just get faster!

twingo16v
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo16v Pe jan 07, 2005 7:37 am

Hojla,

Ugotovil, da je bil avto, ki sem ga kupoval kar orenk udarjen v kolo! V glavnem most je švasan, pa na eni strani so tiste plošče, ki držijo most še zmer mal nazaj pomaknjene, končniki in zglob obese sicer nimajo nobenga lufta, trese pa vseglih kljub menjavi koles. Od nakupa sem si sicer takoj premislu, ko sm vidu švasan most, ampak kaj bi bil vzrok za tresenje, pa optika je OK, bi bla to polosovina :?: :?: Aja pa nosilc motorja na udarjeni strani je tud zamenjan!

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Napisal/-a timm Po jan 10, 2005 6:37 pm

A je kdo pomislil na polosovino? Moj ata je enkrat nasedel, pa jo je zvil, sedaj mu pa trese. Ampak samo takrat, ko pospešuje, sicer je pa čisto OK. Pa tud pri njem se pozna komaj pri večjih hitrostih.
Je pa zvita tako minimalno, da se z očesom niti slučajno ne da opazit...

mitja320
Novinec

Napisal/-a mitja320 Po jan 10, 2005 6:52 pm

Twingo, most je lahko minimalno zvit, pa bo treslo kot p*****a. Ponavadi nekje od 80 naprej in neha pri 130+. V bisvu ostane, ampak se nčuti več toliko. Ali pa še bolj, odvisno od poškodbe. Samo beži od takih avtomobilov.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov