Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Po apr 14, 2003 7:07 pm

[quote="Bojci_kar"]

Ja, sem glih danes malo pod avto pogledal, ker sem olje menjaval, pa sem videl to traparijo, ki so jo pri 19-ki naredili. Ok, v srednji lonec gre dovod kar fajn, te se pa cev, ki vre ven obrne za polkrog, pa te eno par vijug vmes in te komaj do zadnjega lonca. :huh:

Sem o tem premišljeval, da bi ga odstranil srednjega in dal (zaradi homologacije :wink: ) zadnji lonec od mašine 1.8, ker ma večjo prepustnost -> hitrejši odvod izpuha in športen zvok. Ravno ta srednji lonec ima nalogo, da zmanjša hrup. To bi me stalo ca. 20k.
Hm, bil bi pa problem na tehničnem valda, pa ne zaradi zadnjega lonca, ampak zaradi srednjega. To možnost sem jaz opustil in bom mel samo zadnjega drugega.
Šlo bi pa, če bi menjal celotni izpoh z izpuhom od mašine 1.8 16V, samo...to je dosti keša spet :( .

Fora je da so mele 19 - ke prvi model namest tistga lonca sam cev, tko da bom to skombiniral :idea:

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Po apr 14, 2003 7:13 pm

A maš ti prvi model? Te bo verjetno šlo. Jaz si tega ne morem privoščit, ker mam drugi model. :?
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

2fly
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a 2fly Po apr 14, 2003 9:27 pm

Jest sm ga dal od Jokre gor u petk pa sm kr mal razočaran.Sicer mal bobni ampak to ni to.

johnny jest sm mel na cliotu jokro samo je pravi glas dobila šele po 3000 km
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov