Gricko je napisal/-a:prvo kot prvo: Eno tako enostavno stvar ste do konca zakompliciral!!!!Tko da se sploh ne bom vtikal, sicer je pa mojster že zvedu kar je hotu!BlackWind je napisal/-a:
ja sej kako bi pa zgledal ce bi pri 100 pohodu bremzo do podna in bi ti blokiralo....sigurno se ne bi dobro izslo!.....blokira ti ce nimas tolk hitrosti...ali pa ce je mastna ali pa mokra cesta...pa tudi na makedamu! takrat se kar peljes v maloroseveda ce nimas ABS-a...tko je to....
Lp
Če ni ABSa zakaj pri 100 po tvoje nebi blokiralo???
Če ni ABSa a misliš da majo bremze kak senzor, da vejo kolk hitro avto vozi??
Zakaj bi se slabo končal, če bi blokiral pri 100???Avto ima svojo energijo in bi se v isti smeri peljal še naprej, edino izpod gum bi se kadil![]()
Če ni ABSa ti morjo gume-bremze blokirta, pa ni važno kolk je hitrost
(razen pri 2 kmh :P ), in vseeno od podlage!!!!Če ti zahodiš bremzo do konca in ne blokira, nekaj ni 100%!!Ni nujno, da je kej hudega (tudi sam sem imel na tipotu tako, da sem komaj zablokiral gume, če pa si normalno bremzal je blo pa vredi!!Tudi na tehničnem nikoli ni bilo problemov!!Sem imel pa ziher servo ojačevalec al kej podobnega mal zjeb@n,!! Tako sem imel 4 leta, dokler avta nisem prodal).
Hočem rečt, da če je vse tako kot treba in ni ABSa mora blokirat!!!
uau

na koncu bomo pa se ugotovil da meni nekaj ne dela:)....no sej bomo ze mal pogledal...
Lp..
ja pa hvala za info..