Vse to drži kar ste napisali, tudi to da sem len iti 2 km peš v službo. Niti nisem len iti v službo kot sem len iti iz službe oz. ker je ura že pozna se mi kar malo mudi domov oz. drugim opravkom naproti, zato grem raje z avtom. Ja, prej sem imel glanc novega Puntota Go - varianta Sporting rumene barve, samo da je mašina navadna (poraba po mestu 7,5) in sem ga prodal zaradi gradnje. Zdaj pa imam to staro škatlo. Tovora nimam notri kadar grem v službo ali pa tudi

)
Zgodovina avtomobila ne poznam, razen tega, da je bil uporabljen pri gradnji hiše in , ko sem ga kupil je imel uležane zadnje gume (ena guma je bila prav čudno poševno zvita kot da bi stal parkiran dlje časa na nekem robniku ali čem podobnim), tako da je po mojem kar nekaj časa stal in sem jih moral takoj zamenjati, ker je treslo pri 120 km/h, ko sem se peljal po avtocesti domov. Mehanik mi je predlagal zamenjavo lambda sonde, ker sem mu omenjal veliko porabo bencina. Sondo sem kupil od konkurence (ni original) in jo tudi zamenjal. Videti je bilo, da je bila že menjana, saj je bila tudi tista gor od konkurence.
Filter zraka je čist, olje čisto, avto lepo vžge, gre, po mrazu tudi, nobenih problemov zaenkrat, upam, da bo tako tudi ostalo. Sem pa malce s težavo naredil tehnični pregled, kjer dela ravno moj mehanik in sva fino stiskala po gasu, da se je avto segrel.
Ko sva zamenajala sondo sva probala dati na računalnik in je kazalo pod 0,6 kot bi bil novi avto. Ko sem čez nekaj tednov prišel na tehnični pa sva se matrala, saj ni in ni hotel skočiti kazalec na merilcu na zeleno območje. Nato sem šel še en krog segreti še bolj avto, tako da nama je po tretjem poskusu le uspelo spraviti merilno napravo na zeleno območje.
(Za tiste, ki ne vedo gre za napravo na tehničnem pregledu, ki je priključena na računalnik in služi za meritev izpušnih plinov pri avtomobilih s katalizatorjem.)
Rekel mi je tudi, da bi mogoče bilo dobro zamenjati za naslednji tehnični še katalizator, kar bom tudi storil nekoč, vendar dvomim da bo poraba manjša, tako moj mehanik, saj katalizator naj ne bi vpliaval toliko na porabo goriva kot ga ima sonda naprimer. Skratka po zamenjavi sonde ni nobene razlike.
Še sam možakar, ki dela na tehničnemu pravi, da je imel tak mondeo in da mu je žrl uvrglave 10,5 po mestu. Eden črpalkar pravi, da mu pije 9 po mestu (je pa prvi lastnik in mogoče ga pozna v dušo in redno servisira). Skratka kmalu bom moral tudi sam delati servis pa bom pogledal še malo svečke.
Bomo videli je rekel slepi.