Nasveti in napotki ter povpraševanja...

protonika
Stalni uporabnik

brisalci

Napisal/-a protonika Po feb 07, 2005 3:29 pm

Oh, na mojem protončku gre počasi vse v maloro al kaj?
Zdaj so aktualni brisalci. Motorček dela, pač pa se je zdrsalo vodilo ali kako bi temu človek rekel, tista kovinska palica pač, na katero so nataknjeni brisalci, in ki je pod mrežo pa drsi levo in desno in tako poganja brisalce. Na vrhu, tam kjer je to vodilo prtirjeno, je kot nekakšna kapica, znotraj je (najbrž) plastična in zdaj ne prime več, tako da se to vodilo snema.
A se da to kej zimprovizirat a bo treba res novo kupit (12 jurjev)? Ljudje, ki prodajajo rabljene dele za protončke, so pa taki oderuhi, da bi najraje za več prodali, kot stane novo, sem besna kot ris. Za stvar, ki je itak ne bi nikomur mogli prodati in bi jo lahko samo na odpad nesli, hočejo plačilo skoraj v čistem zlatu...
A bi recimo kaj zaleglo, če bi stvar zafilala s silikonom ali čim podobnim?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po feb 07, 2005 6:25 pm

bolj težka bo kaj narest...ker tista plastika se znotraj obrabi ali celo kdaj polomi in zato se vodila iztikajo...tako da kakšne večne rešitve se ne bo moglo narediti tko da kupiš novo oz. rabljeno.

no pravzaprav si pa že sama odgovorila na svoje vprašanje tko da ti kaj prov velik ne mormo pomagat.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po feb 07, 2005 7:07 pm

Tocno tko kt je smeks reku :) mogoce edino ce bi se vidl bi se dal se kj impovizerat sam je itk use zacasno :P :D

LP PiLLLe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov