Nasveti in napotki ter povpraševanja...

sector
Novinec

motnje v elektroniki, WTF

Napisal/-a sector Po feb 07, 2005 7:10 pm

ce zalaufam ogret avto (obcasno celo med stanjem pred semaforjem-redko) se prizge rumena lucka za motnje v elektroniki, avto zacne cukati in nazadnje ugasne. kar je krasno sredi krizisca med zavijanjem v levo. sem danes enemu, ki se je vsedel na hupo skoraj zrihtal napotnico na klinicni center :evil:

nekajkrat ga moram zalaufati, peljati v prvi (v drugi ugasne), obrati nihajo gor, dol..., nato pa je kmalu spet vse o.k.?!

kaj je lahko narobe? filter bencina? benz pumpa? kurcev bencin?

avto ima elekt. vbrizg goriva

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po feb 07, 2005 7:23 pm

za kater avto se pa gre?? ker če imaš renaulta,ti povem da vžigalne tuljave kar precej crkujejo

drugače pa lahko tud zeza LMM (sezor za masni pretok zraka)

tko da bo še najbolje da se zapeljen na servis pa da ti avto priklopijo na tester ter ugotovijo napako...

kar koli bomo napisali bo samo ugibanje
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

sector
Novinec

Napisal/-a sector Po feb 07, 2005 7:34 pm

reno je :twisted:

pa kaj ne bi vzigalna tuljava zafrkavala pri vsakem vzigu? mrzel v 100% vzge in dela o.k.! le ce ga ugasnem, skocim na pumpo, po pivo, grem po opravkih in pridem nazaj v 5min me j**e. to se dogaja kaksen teden dni, nimam casa niti na servis, danes prvic crknil med zavijanjem na levo. ko sem +5 min cakal na prosto cesto

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 07, 2005 7:41 pm

mogoč kaj z benzom? Ker očitno te zadnje dni ko je tok mrzlo crkuje elektronika... ne malo takih primerov sem že mel.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

sector
Novinec

Napisal/-a sector Po feb 07, 2005 7:50 pm

jest res ne razumem kako letalski inzenirji zagotovijo 100% brezhibno delovanje elektronike boeinga 747 na 33.000 ft pri -60st. C in hitrosti +700mph, medtem, ko tanovi avtomobili ze pri -10 vsi po vrsti zacnejo crkovati ze pri vzigu masine :evil:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po feb 07, 2005 7:52 pm

sector je napisal/-a:jest res ne razumem kako letalski inzenirji zagotovijo 100% brezhibno delovanje elektronike boeinga 747 na 33.000 ft pri -60st. C in hitrosti +700mph, medtem, ko tanovi avtomobili ze pri -10 vsi po vrsti zacnejo crkovati ze pri vzigu masine :evil:

boeing je mau dražji od cliota
če odpove elektronka pr boingu, boš po vsej verjetnosti umru
če pr autu se boš pač ustavu
podpis
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov