Gricko je napisal/-a:Fiat Tipo je napisal/-a:black je napisal/-a:Moj se segreje na 90 stopinj v štirih kilometrih.
Pol je pa z mojm že od nekdaj nekaj narobe. Kater termostat točno ste pa menjal ker jest vem sam za enga da je na desni strani motorja navrh. če gledaš s sprednje strani. dal sn pa ene 5 jurijev za njega. Pol verjetno ni ta termostat kriv..Ker zdaj pozimi se mi nikoli ni ogrelo voda na več kot 60-70 stopinj. Pol je pa še edn ki je v killerju. za drugega pa ne vem.
mmm mislim da je BLACK mal napihnil podatek :P ....., ampak taka temp, ki jo imaš ti, pa zopet ni vredu!!
jaz sem menjal samo tist termostat, na desni(od spredaj gledaš) , ki je pod frtajlerjem!!
kakor vem imaš še en ventil ,ki se uporablja za gretje v kabini (za pečko), samo to ne more bit vzrok!
za kakšnega v kilerju, pa prvič slišim??
pa glede termostata , jaz sem za njega dal nekaj čez 2 k sit, mogoče 3 k sit več ne!!
LISKO je enkrat omenjal, da je moral zamenjati 3 NOVE termostate, da mu je začel vredu delat, tko da mogoče si dobil kak termostat, ki prehitro odpre!!, samo še vedno bi se ti moral segret avto vsaj na 80 (razen po kaki AC)samo dolgo bi trajalo!!
kaj pa če imate tipalo, za kazalec pokvarjeno?? (eni avti imajo za računalnik posebi tipalo, za kazalec pa drugega- za tipota pa nevem kako ma)
napihnil podatek hehe

Ja lej tko je:
Avto mam zuni!Zjutri ga vžgem mi laufa približno dve minuti.In mal po tistem ko speljem mam že klanec v katerega grem s 3. pri 2300-2500 obr. In brez zajebancije se mi segreje v štirih kilometrih na nič manj k 90 stopinj.Je pa res k grem po klancu dol brez gasa mi malo pade temperatura.