Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
runner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

P 206 - crkuje!

Napisal/-a runner Če mar 03, 2005 4:10 pm

Pozdrav vsem, brat ima P206 1.4 letnik 2000, pa se mu avto ugaša ko se ustavi (ne vedno ampak vsako drugo, tretje križišče) in tudi zjutraj ko ga vklopi, laufa pod zelo nizkimi obrati, tako, da se zaganja oz. komaj laufa. To se dogaja že cel tedn, je pa res, da je že odkar je bil avto nov pri zmanjševanju navadno v 2. prestavi ob stisnjeni sklopki kar sam od sebe crknil, samo zelo redkokrat.
Je možno, da so svečke, ker že niso ble menjane 55k km ali kaj bi lahko blo narobe? Ja, drugače pa avto gre normalno, normalno pospešuje oz ne cuka in ne crke npr. med prestavljanjem.
Prosim svetujte!

LP!
Zadnjič spremenil runner, dne Če mar 03, 2005 4:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če mar 03, 2005 4:11 pm

Ventil prostega teka? Svečke.... lahko je mnogo stvari :?
Čaki čaki.... faaaaaak 55.000 Km ni menjal svečk!!!!!!!! Pa to ni res! Valjda da so svečke v riti :shock: !!!!! Pri meni so se zapekle in jih je blo jeba vn dobit. Kriza no....

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 03, 2005 4:18 pm

Ni ne svečke pa nč drugega kot samo in edino senzor nadtlaka, ki je vrjetno malce umazan od oljnih hlapov... Vso zadevo najdeš blizu lopute - tak konektorček. Če tisto mal porukaš avto skor ugasne. Tist je treba spucat al pa zamenat pa bo ql.

Srečno vožno an ;)
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov