Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Menjava jermenov-izguba olja????

Napisal/-a Alexx Ne mar 06, 2005 12:31 pm

Pozdrav
Imam eno težavo, katere vzroka si ne znam razložit. Mehanik mi je pred 14 dnevi menjal jermena zadnjič(zobatega in klinastega). Ene dva dni prej sem avto čistil in sem pogledal še nivo olja, pa je bil na sredi palčke kot ponavadi. V petek se peljem iz službe, pa se mi v ovinku prižge lučka za olje. Mene skoraj kap. Pripeljem domov in preverim palčko in SUHA!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :ue :ue...
Doliti sem moral 1,1 l olja. Od novembra do menjave jermenov pred dvema tednoma avto ni spil niti deci olja, zdaj pa v 14 dneh 1,1 L !!!!! Sploh mi ni jasno kaj je mehanik ustvarjal...
A kdo ve, kaj se je zgodilo? Btw, za avtom se ne kadi, ni vonja po zažganem olju....Niti ni videti kakšne lužice pod avtom. A je mogoče kakšen semering uničil???
Hvala za odgovore...
Vruuuuum

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne mar 06, 2005 12:41 pm

zaradi tega ker ti je menjal jermen ni mogel uničiti semeringa,lahko se je pa posledično semering sam uničil in je ravno naključje da ravn sedaj ko je mehanik menjal jermen....tko da zapelji se do njega vzemita pokrov zobatega jermena dol pa poglejte če je kje od olja....pa če ti tam pušča to naredita čimprej da ne bo jermena požrlo oz. da se ne napoji.

lahko pa pušča čist kje drugje,al je pa kaj drugega narobe...lahko bi vsaj napisal kakšn avto imaš....dajte se v prihodnje še to naučit pripisat
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne mar 06, 2005 1:37 pm

Dvigni gor avto ali pa usaj daj na kanal pa poglej kje je masno.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov