Perica je napisal/-a:madona ste donc vsi "redkobesedni"![]()
kolk priblizno pa potenciometer stane ???
Sej bi avto spet na servis peljov, ampak ce mi ga ze prvic niso zrihtal ga pa tud drugic ne bojo!!!
aja, mogoce vam bo to kej pomagal ce vam povem, da se je vse skupi zacel se isti da ko sm peljal na servis nastelat ventile!!! Od takrat naprej se "ruka" v stanju mirovanja!!! Ventile sm sov potem ponovno stelat na drug servis, ampak stvar se ni izboljsala!!! osebno sm celo mnenja, da avtomobila drugic niti pogledal niso, kaj sele da bi ga popravli!!! imeli pa so to sreco, da ko sm prisel po avto, se avto ni "rukal"!!! se je pa se isti dan zopet zacel!!!
killah bee je napisal/-a:Perica je napisal/-a:madona ste donc vsi "redkobesedni"![]()
kolk priblizno pa potenciometer stane ???
Sej bi avto spet na servis peljov, ampak ce mi ga ze prvic niso zrihtal ga pa tud drugic ne bojo!!!
aja, mogoce vam bo to kej pomagal ce vam povem, da se je vse skupi zacel se isti da ko sm peljal na servis nastelat ventile!!! Od takrat naprej se "ruka" v stanju mirovanja!!! Ventile sm sov potem ponovno stelat na drug servis, ampak stvar se ni izboljsala!!! osebno sm celo mnenja, da avtomobila drugic niti pogledal niso, kaj sele da bi ga popravli!!! imeli pa so to sreco, da ko sm prisel po avto, se avto ni "rukal"!!! se je pa se isti dan zopet zacel!!!
potenciometer prido približno toliko kot motorček ,če ne še dražje
peters je napisal/-a:Po simptomih sodeč se strinjam z motorčkom za prosti tek. Tega se da razdreti, očistiti in ponovno namazati in deluje naslednjih 50 kkm.
Sumljivo mi pa je to, da se ti je to začelo pojavljati, ko so ti štelali ventile (le zakaj hudiča ti je to nekdo počel na avtu l.99, ko pa se to dandanes več ne počne, ker se hidravlično nastavljajo sami). V glavi je namreč senzor obratov (nisem ziher za ta model), ki vodi tudi prosti tek, katerega okvara ali odklop lahko vodi k omenjeni napaki.
Osebno bi se najprej poigral z motorčkom, potem pa iskal naprej.
Ps: očitno mehaniki hitro zavohajo nekoga, ki pač nima pojma (vsi pač ne moremo vsega vedeti) in ga lepo nategujejo in vlečejo...
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov