Quik je napisal/-a:po mojih izkušnjah kamenčki nebi smeli biti problem
edin če si kj optiko z.... k si robnik ošlatov pod nepravim kotom....
bridgestone je napisal/-a:Quik je napisal/-a:po mojih izkušnjah kamenčki nebi smeli biti problem
edin če si kj optiko z.... k si robnik ošlatov pod nepravim kotom....
dej quik ne pametuj![]()
![]()
...., ker bral sem v avtomagazinu, da če zapeleš čez robnik (sam more bit kr več kot 20km/h), dobi guma mikro poškodbo (poškoduje se notranje ogrodje gume), ki na zunaj ni vidna, pokaže se pa kot tresenje pri višjih hitrostih.
bridgestone je napisal/-a:zdej ko je bla zima in povsod sneg pa sem večkrat kšn robnik bočno pošlatu - pri parkiranju, nazadnje sem pa na enga zapelu kar počes s približno 8 km/h... ker nikoli nisem zadel kakega robnika ali kaj druzga.
Dario je napisal/-a:No ku glih o temu problemu pišete mene tud zanima, zakaj men od 110 do 130 trese volan k hudič in ta vibracija se fajn prenaša tud na voznikov in sovoznikov sedež?
Enkrat ko pa začnem prehajat 140-150 kmh pa tresenje počas zginjava?
Mam accenta
A je možn da je to tud zarad slabega upora pri teh avtih?
Ker to se mi ne dogaja vsakič, enkrat več drugič manj.
Definitivno bom pa moral feltne menjat, ker te naj bi bile slabe? vsaj tako je bilo rečeno s strani vulkanozerja.
Ps: če mogoče kdo ve kaka je cena za kom navadna feltna za ta avto?
Lp
XTR je napisal/-a:Poglej še če se ti je slučajno nabralo blato pa pesek na feltni z notranje strani. Men je začelo trest pri 140+, pa mi ni bilo jasno zakaj. Danes sem pa menjal gume, pa vidim da je bilo znotraj precej peska. Sicer ne vem če je bil to vzrok za tresenje ampak vseeno poglej..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov