no,lep pozdrav vsem tle gor! mal sem preletel vase poste in se mi zdijo kar zanimivi. tudi jaz vcasih vrzem uč na porabo. kadar sem brez denarja, kar prov pride šparoven avto...sicer me pa ne moti. načeloma ne divjam in sem bolj umirjen voznik (omejitve več ali manj) kar se glede porabe tiče je lahko zelo relativna. moj prvi avto je bil citroen ax in kapo dol, avto je bil super. nizki stroski vzdrževanja, nizka poraba okoli 5.5 l na 100km. potem smo kupili xsaro z 1.4 motorjem in 75hp. lusten avtek brez problemov delal (tist, da zx pije 10 litov pozim v mestu, ni nc tazga. bo kr nekje drzalo. tudi meni je vcas. je pa veliko odvisno od razmer zunaj itd.) no, zdej sem pa xsarico prodal in...kupil bmw 523. v bistvu se se nisem ornk peljal. komi cakam. Poraba?! hm...pitaj boga. ampak baje velik cez 10 litorv v poprečju ne gre. tko da, če se ma kdo za sekirat, se bom jaz sekiru zarad porabe. imam pa tudi kolega, ki mu je ax pil 15litorv na 100!

mal je bil ze v qrcu..tko da poraba je realativna stvar in ni nujno, da avto z majhno kubikturo pije manj, kot avto z večjo. važni so užitki, ki ti jih avto za izpito gorivo ponudi!!
obilo užitkov vsem!
Citro
p.s. si bom mogu vsaj enga pocen ax-a kupt da bom lahk obdržu svoj nick "citrobooster"