borut007 je napisal/-a:Imaš bele (oz. kromirane)? Pobarvaj jih v oranžno.![]()
Sploh se je brezveze ukvarjat s takšnimi vprašanji, ker če jih bo kdo rabil, jih bo odnesel ali pa uničil.
Samotar je napisal/-a:Silikon ? Pa da se vlaga okol nabira namest da bi šla ?
lisko je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Silikon ? Pa da se vlaga okol nabira namest da bi šla ?
Če je dober silikoniziran pol niti vlaga not ne more prit...... kolega jih ma z nekim dvokomponentim lepilom gor zalimane...... prej bo avto razpadu kot pa tisti ćmigavci z blatnikov padli po moje.....
HORSE je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:to se mi zdi kar ok, sam se sprašujem kako je ob morebitni menjavi žarnic...
zna bit mal neugodno...
Pa led diodico not vtaken... (tiste, ki se uporabljajo kot pozicijske)...
Fullback je napisal/-a:Kako naj zaščitim svoje stranske blinkerje pred krajo?
Imajo namreč super sistem za hitro izposojo-avto je polo, vendar sistem isti na golfu3 , cordobi, ibizi...
AndrejD je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Kako naj zaščitim svoje stranske blinkerje pred krajo?
Imajo namreč super sistem za hitro izposojo-avto je polo, vendar sistem isti na golfu3 , cordobi, ibizi...
ti rajši naštudiraj kako bi zavaroval anteno pri meni je že dobla noge nova pa stane 7k.....
PiLLLe je napisal/-a:Izi za zmigouc lepo zadi nekje prisraufs ksn strikc da ga nemore vn potegnt.
Za anteno je pa tut izi: uzams kombinirke in mal podrkas po navoju pa zategns z njimi sam uporabs kripico da je nespraskas
LP PiLLLe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov