Nasveti in napotki ter povpraševanja...

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

Škoda Favorit ugaša

Napisal/-a pkucler So mar 26, 2005 2:20 pm

Imam škodo favorit ,ki mi na mestu ugasne pri tem ne delajo vsi števci razen kilometri na uro. nekaj sem že gledal ampak se ne znajdem ker ne poznamo dovolj elektrike v avtu. oproščam se vam tud ker sem odprl že eno temo o zavorah in sem jih uspel popraviti in upam da mi boste še tuakj pomagali.

hvala

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So mar 26, 2005 5:24 pm

:lol: kako pa naj dela števec na uro - če si pa napisal na mestu? drugač pa nastavi predužig na nekje 9 stopinj pa če ima premal obratov jih malce dodaj....sam morš met stroboskopsko lučko da boš lohk obrate naštimu....

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ So mar 26, 2005 5:25 pm

Kaj naj ti rečem. Škoda da maš ŠKODO. ;)
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So mar 26, 2005 6:41 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Kaj naj ti rečem. Škoda da maš ŠKODO. ;)

Kako pa kej tvoja bosch pumpa ;) ;)
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So mar 26, 2005 6:57 pm

Pru poglej kakšn je zračn filter. Če je svinski nabau novga. Poglej kakšne so svečke. Naštelej užig in štand gas naštimi na 950 obratov - pri toplem brez zauga.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo So mar 26, 2005 9:44 pm

Prodam ti celo favoritko za 15.000 SIT .. motor v dobrem stanju ... garntiram da ne pije olja ter vode ... pleh je pa bolj bogi .. vendar tehnični velja do decembra

če si zainteresiran se mi javi na Z.S.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
piagolo
Novinec

Kraj: LJ

Re: Škoda Favorit ugaša

Napisal/-a piagolo So mar 26, 2005 10:19 pm

pkucler je napisal/-a:Imam škodo favorit ,ki mi na mestu ugasne pri tem ne delajo vsi števci razen kilometri na uro. nekaj sem že gledal ampak se ne znajdem ker ne poznamo dovolj elektrike v avtu. oproščam se vam tud ker sem odprl že eno temo o zavorah in sem jih uspel popraviti in upam da mi boste še tuakj pomagali.

hvala

Tvoj problem mi je znan. Ugašala je tudi moja, ampak ne vedno. Če sem dovolj hitro dodal gas sem jo uspel ohraniti pri obratih. Bile so pa tudi variacije, npr, da je vžgala in pelljala z neosvetljenimi in nedelujočimi števci. Potem sem ugotovil izvor zla: plošča z vezjem pri varovalkah - če si jo ruknil je bilo OK. Na servisu so jo pospajkali in problema ni več.
Poceni in hitra rešitev pri favoritki.
903cc

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ So mar 26, 2005 10:46 pm

Moja bosch pumpa?Fajn,tnx k vprašaš,ubistvu so ble sm gumice za menat in to je to 10k sit. :D
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So mar 26, 2005 11:34 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Moja bosch pumpa?Fajn,tnx k vprašaš,ubistvu so ble sm gumice za menat in to je to 10k sit. :D

Žalostno, 10k samo za gumice, on dobi za 15 ceu avto :D :D
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne mar 27, 2005 1:28 am

Za avto sem pa tudi jaz zainteresiran.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

pkucler
Novinec

Re: Škoda Favorit ugaša

Napisal/-a pkucler Ne mar 27, 2005 12:25 pm

piagolo je napisal/-a:
pkucler je napisal/-a:Imam škodo favorit ,ki mi na mestu ugasne pri tem ne delajo vsi števci razen kilometri na uro. nekaj sem že gledal ampak se ne znajdem ker ne poznamo dovolj elektrike v avtu. oproščam se vam tud ker sem odprl že eno temo o zavorah in sem jih uspel popraviti in upam da mi boste še tuakj pomagali.

hvala

Tvoj problem mi je znan. Ugašala je tudi moja, ampak ne vedno. Če sem dovolj hitro dodal gas sem jo uspel ohraniti pri obratih. Bile so pa tudi variacije, npr, da je vžgala in pelljala z neosvetljenimi in nedelujočimi števci. Potem sem ugotovil izvor zla: plošča z vezjem pri varovalkah - če si jo ruknil je bilo OK. Na servisu so jo pospajkali in problema ni več.
Poceni in hitra rešitev pri favoritki.

Hvala res je bila napaka tam sem spucal,zamenal in dela ko urca

RES HVALA
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov