pkucler je napisal/-a:Imam škodo favorit ,ki mi na mestu ugasne pri tem ne delajo vsi števci razen kilometri na uro. nekaj sem že gledal ampak se ne znajdem ker ne poznamo dovolj elektrike v avtu. oproščam se vam tud ker sem odprl že eno temo o zavorah in sem jih uspel popraviti in upam da mi boste še tuakj pomagali.
hvala
piagolo je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Imam škodo favorit ,ki mi na mestu ugasne pri tem ne delajo vsi števci razen kilometri na uro. nekaj sem že gledal ampak se ne znajdem ker ne poznamo dovolj elektrike v avtu. oproščam se vam tud ker sem odprl že eno temo o zavorah in sem jih uspel popraviti in upam da mi boste še tuakj pomagali.
hvala
Tvoj problem mi je znan. Ugašala je tudi moja, ampak ne vedno. Če sem dovolj hitro dodal gas sem jo uspel ohraniti pri obratih. Bile so pa tudi variacije, npr, da je vžgala in pelljala z neosvetljenimi in nedelujočimi števci. Potem sem ugotovil izvor zla: plošča z vezjem pri varovalkah - če si jo ruknil je bilo OK. Na servisu so jo pospajkali in problema ni več.
Poceni in hitra rešitev pri favoritki.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov