Blacky, glede garancije:
če so ti popravljali točno to napako v garancijskem roku, in ti je niso uspeli odpraviti, potem so ti jo dolžni še vedno odpraviti. Tu je treba upoštevati, da si lahko izmislijo marsikaj in če nimaš kakšnih potrdil v obliki delovnih nalogov, se ti ne splača zgubljat živcev. Če pa imaš delovni nalog (ali kaj podobnega - izpis iz računalnika je v takih primerih zlata vreden) z opisom napake, od katerega ni minilo -po spominu- več kot 1 leto (oziroma je kako drugače jasno, da napake v tem času niso odpravili), pa veselo udari po njih. Za teboj stojijo zakon o varstvu potrošnikov, obligacijski zakonik in verjetno tudi splošna garancijska pravila za Seat (poglej kaj o tem piše v servisni knjižici). Po potrebi ti pošljem zakona ali člene, ki se na to nanašajo. Poskusi se najprej dogovoriti (ja, kot da se kdaj da s temi tipi dogovoriti

) z vodjem servisne službe, potem pa "predlagaj" tržnega inšpektorja.
Motorčki so najbrž kar drag špas. So mi jih menjali v garanciji. Mislim pa, da ima Fabia samo dva (?), tako da ne vem, če je to podobna klima (sem mislil, da je...) Verjetno je tvoja avtomatska (klimatronic), moja je pa polavtomatska.
Pri meni je bila napaka na računalniku zabeležena na obeh motorčkih, pa se je izkazalo, da je bila na osnovni enoti. Ta napaka pa ni bila zabeležena. Tako, da so mi menjali motorček za temperaturno loputo 2x, za svež zrak 1x, in verjetno vse po nepotrebnem, šele potem osnovno enoto. Če pri meni še vedno kaj šteka (in imam občutek, da ja), potem je to loputa sama in ne motorček.
20.000 za čiščenje je pa nateg*nateg*nateg!
Če prav razumem tvoj primer, imaš pravico zahtevat, da ti garancijsko zrihtajo klimo. Je pa tvoja odločitev, če imaš za to tudi živce.