Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mav1708
Nov uporabnik

Napisal/-a mav1708 Če apr 07, 2005 4:12 pm

Torej. zamenjan je bil tudi merilec pretoka zraka, rezultat. z avtom sem se peljal 500 m in zadeva je spet crknila. poleg tega pa sem prejšnji vikend ostal 2x na cesti. prvič je zadeva ugasnila med vožnjo. (hvalaBogu da nisem imel prevelike hitrosti, da sem zadevo karseda varno ustavu), drugič pa, ko je zmanjkalo olje - prejšnji teden v četrtek je bilo nalito, v nedeljo zuvečer je bil nivo olja na spodnjem robu šibike. olje nikjer ne pušča. Avto pa nikakor ne gre in ne gre. Na servisu obupujejo...

Tako. po dveh tednih rednega servisiranja na pooblaščenem servisu VW, je rezultat enak 0. Napake ne morejo odkrit. Oče pop..... in pravi, da bo zadevo peljal na odpad, ker ma te mašine preprosto dovolj. Sicer obstaja še druga alternativa. Zamenjava motorja (pri 155.000 km in potrjeni servisni knjigi) ?!??.

hvala lepa za vso vašo pomoč

Lp

Matej

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če apr 07, 2005 4:27 pm

Ja f*** je tole zdaj ne. Pa si probal še na kakem drugem servisu kaj povprašat al pa it do RSRa?
Slika

mav1708
Nov uporabnik

Napisal/-a mav1708 Če apr 07, 2005 4:34 pm

tako sedaj. na servisu veo, da imajo avto zadnjič in naj povedo kaj je. sicer sem jim omenil tudi RSR. bom pa tja peljal. ker to je počasi že preveč. osebno me spominja na windowse 98 in blue screen-e.....

Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov