mevden je napisal/-a:ja valda, 32000 da ti zamenja zadnji cilinder? jst sm tud poleti menju cilinder in sicer zadnji desni. zanga sem dal okol 3000 sit, zamenju sm pa sam. vazn je da dobr spucas uno olje z pakn in to je to. furam pa pezoja 106
ktmjurca je napisal/-a:mevden je napisal/-a:ja valda, 32000 da ti zamenja zadnji cilinder? jst sm tud poleti menju cilinder in sicer zadnji desni. zanga sem dal okol 3000 sit, zamenju sm pa sam. vazn je da dobr spucas uno olje z pakn in to je to. furam pa pezoja 106
Fora je v tem da ce zelis ornk narest menjas poleg zav cilindra se zavorne obloge (pakne) ker se stare napojijo zavornega olja in NIKOLI ne bosta prijemala zadnja kolesa enako. Tako se hitro zgodi da na tehnicnem pades ker je prevec razlike v zavorni ucinkovitosti med levim in desnim kolesom. (sicer se da skombinirati zadevo tako, da "napojene" pakne razvrstis tako da gre na vsak kolo po ena).
Kdor hoce narediti u piko kot jaz pravim bo menjal vse oba zavorna cilindra (saj sta bila oba en dan v avto vgrajena) + pakne+po potrebi zajle rocne (ce se jih ne da namazati in prepucati)+zavorna bobna bi postruzil. Tako se kot serviser izognes morebitnim reklamacijam stranke ces "saj ste imeli prejsnji teden avto na dvigalu sedaj pa zavore spet nekaj nagajajo"
Tako da kar se cene tice meni deluje solidno cepav bi bilo pri meni po vsej verjetnosti celo malo ceneje.
ktmjurca je napisal/-a:
Tako da kar se cene tice meni deluje solidno cepav bi bilo pri meni po vsej verjetnosti celo malo ceneje.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov