Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Renault clio B2 odklop akumulatorja

Napisal/-a Clio_16V Pe maj 27, 2005 10:07 am

A je mozno da se zaradi odklopa akumulatorja za cca. 30 minut kej spremeni na racunalniku? Po odklopu racunalnika za cca. 30 minut in ponovnem priklopu avto ne uzge...oz pokaze se mu kontrolna lucka da je neki narobe na armaturki...za tem je sou avto na servis kjer so mu ponovno sprogramiral racunalnik. :roll: :roll: :roll:
A se je to do zdej se komu nrdil?

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe maj 27, 2005 10:11 am

Ko sem kupoval Nissana Almero je gorela lučka za elektroniko, čeprav je avto normalno vžgal in delal. Prodajalec (pooblaščeni) je rekel, da je to zato, ker je bil akumulator zamenjan in računalnik ni bil resetiran. Računalnik so potem resetirali, lučka je ugasnila in avto je še naprej normalno deloval. Vse to se je dogajalo na pooblaščenem servisu.

Drugače pa mislim, da bi zaradi odklopa akumulatorja avto vseeno moral normalno vžgat.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe maj 27, 2005 10:20 am

Men se je zgodil, ko sem imel avto 2 meseca, na LJ obvoznici ostal... na prehitevalnem mi pri 140 crknu gas... so ga 1 teden(!) mel v Avtohiši Real, nato so baje računalnik menjal...

Nauk: ne kupi avta takoj ko pride na trg, ker si testni zajček, potem blo še par zadev katere so vse v garanciji uštimal, od takrat (razen kakšnih vžigalnih tuljav in zdrobljenih zadnjih pakn <- "clio serijsko" ) ni blo težav.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov