Nasveti in napotki ter povpraševanja...

jerry2000
Nov uporabnik

Ima kdo "star" model Hyundai Atos do 2004?

Napisal/-a jerry2000 Če jun 02, 2005 9:24 pm

Namreč imel bi eno prošnjo... Ko se dvigne zadnja vrata, je logično, da se polička dvigne in je na trakovih, ker če jo dvignem na roko pade nazaj zaradi sedežev...

Včeraj sem kupil avto in nima teh trakov niti ničesar, kamor bi se pritrdili. Danes sem šel kupiti originalni trakec, samo pod razno ne vem, kako to namestiti. Očitno je da bom moral vrtati v vrata, verjetno mora biti kje kakšna kljukica ali kaj, pa v polički tudi... Ni mi jasno skratka, serviserjem na Hyundai pa tudi ni bilo ko sem jih prosil za pomoč. Novi Atos ima namreč nekoliko drugačen zadek in poličko :-(

Če ima kdo takšen avto in ima dve vrvici za odpiranje bi ga lepo prosil, če je iz Lj ali okolice, da mi dovoliti pošpegati, kako je to narejeno, da poskusim kaj narediti okrog tega pri sebi, ali pa če mi pošlje lahko sliko odprtega prtljažnika, če imate digitalec, da bom vedel kje vrtati...

Če se komu da. Lep pozdrav in hvala že vnaprej.

Jerry2@email.si
041 538 957

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Pe jun 03, 2005 7:29 am

pri atosu navadnem se da dobiti ene puše na kater so vrvice pritrjene za atosa urbana pa ne vem

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe jun 03, 2005 7:33 am

Če tuki na boš nič najdu pa poglej na avto.net za kakšnega rabljenega, po možnosti da ga prodaja kakšna avtohiša v tvoji okolici, pa pejt magari tja pogledat.

Velik sreče
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

jerry2000
Nov uporabnik

Napisal/-a jerry2000 Pe jun 03, 2005 10:03 am

Ja, tako vrvico s pušo sem kupil, samo nikamor ne paše, polica sploh nima nobene luknje in nič :-(

Jaz sem mislil da je Atos Prime in Atos Prime Urban eno in isto...

Ja, če ne bom tukaj našel prijaznega lastnika :-) bom pa v eno od AH šel, samo teh avtov ni veliko.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe jun 03, 2005 10:52 am

Pa saj ni nujno, da narediš točno tako kot je tovarniško. Pravzaprav praviš, da tovarniško sploh ni nič narejeno. Prevrtaj polico na obeh vogalih, zkozi luknjice napelji špagico, spodaj naredi vozal, da ne gre skozi, zgoraj pa priveži nekan na vrata. Idejo lahko dobiš na kateremkoli avtu, ki se mu zadnja polica dviguje.

jerry2000
Nov uporabnik

Napisal/-a jerry2000 Pe jun 03, 2005 12:20 pm

Ja saj... Hotel sem le lokacijo kam je privezano približno da ne moti gume, da lepo pade vrvica potem, ko zapreš. Ker vrtam lahko le enkrat in to brez napake...

Ma čudno da nima tega vsak avto no :-( Ne morem verjeti. Zelo nerodno stvari ven dajati...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov