Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Nekaj škriplje v zadnji premi

Napisal/-a pugi405 Ne jun 05, 2005 3:35 pm

Pred nekaj dnevi sem opazil, da ko grem prek kake neravnine, mi v zadnjem koncu nekaj grdo škripne.... torej: ko oba kolesa skočita istočasno se zasliši tisti škrip :x Pred to "okvaro" sem se vozil cca. 15 km po zelo slabi makedamski cesti (po Gorjancih) folk iz NM bo vedu, kaka je cesta na Trdinov vrh :lol: . Zdej... kaj bi lahko blo? Amortizerji? Kej s torzijo narobe? Fak... čaka me pa tehnični :cry: ... pomoč prosim..

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po jun 06, 2005 9:11 am

mogoče se ti je kje kak kamenček notri zahaklal, dobro operi ,posuši pa malo z kakim oljem ali čim prodornim pošpricaj.Dobro je olje Krown, ki ga dobiš na bencinskih pumpah, ker dobro zaščiti in maže pa ni okolju škodljivo.Sej z navadnim oljem je tudi dobro ,samo ne preveč da bi potem onesnažil okolje.Ne pa z motornim sintetičnim, ker ima dodatke da ti razžre gumo.

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Re: Nekaj škriplje v zadnji premi

Napisal/-a gajo_g Po jun 06, 2005 9:30 am

pugi405 je napisal/-a:Pred nekaj dnevi sem opazil, da ko grem prek kake neravnine, mi v zadnjem koncu nekaj grdo škripne.... torej: ko oba kolesa skočita istočasno se zasliši tisti škrip :x Pred to "okvaro" sem se vozil cca. 15 km po zelo slabi makedamski cesti (po Gorjancih) folk iz NM bo vedu, kaka je cesta na Trdinov vrh :lol: . Zdej... kaj bi lahko blo? Amortizerji? Kej s torzijo narobe? Fak... čaka me pa tehnični :cry: ... pomoč prosim..

Kater avto imas? a imas torzijo? a imas togo premo ali nihajno?
potem se sploh lahko pogovarjamo o moznih vzrokih !!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: Nekaj škriplje v zadnji premi

Napisal/-a pugi405 Po jun 06, 2005 9:06 pm

gajo_g je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Pred nekaj dnevi sem opazil, da ko grem prek kake neravnine, mi v zadnjem koncu nekaj grdo škripne.... torej: ko oba kolesa skočita istočasno se zasliši tisti škrip :x Pred to "okvaro" sem se vozil cca. 15 km po zelo slabi makedamski cesti (po Gorjancih) folk iz NM bo vedu, kaka je cesta na Trdinov vrh :lol: . Zdej... kaj bi lahko blo? Amortizerji? Kej s torzijo narobe? Fak... čaka me pa tehnični :cry: ... pomoč prosim..

Kater avto imas? a imas torzijo? a imas togo premo ali nihajno?
potem se sploh lahko pogovarjamo o moznih vzrokih !!

P405, torzija, nihajna. :oops:

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Po jun 06, 2005 9:28 pm

kaj si žensko peljal na nočni izlet :twisted:
Pa zarad pozibavanja ni torzija zdržala?
Joke :D

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jun 06, 2005 9:40 pm

vajdo je napisal/-a:kaj si žensko peljal na nočni izlet :twisted:
Pa zarad pozibavanja ni torzija zdržala?
Joke :D

I wish.... :P
Ne ni blo tko... sem šel s starši na 1100 m visok Trdinov vrh, da se mal naužijemo gorskega zraka. :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov