Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

nemiren prosti tek

Napisal/-a fastfury Pe jun 24, 2005 7:53 pm

danes sem si šou ogledat enga Protona 315 l.1999, 60000km in avto je res lepo ohranjen - kot nov. Pol ga vžgem in vidim, da se motor kr precej trese, no ko sm počaku, da se ogreje na delovno temp se mi je zdelo k da se malo manj trese sam pol sm se usedu v avto in kar nisem mogu verjet, da se cel volan trese, kar pa mi je blo tko moteče, da me je kr odvrnlo od nakupa avta. Zanima me če kdo ve zakaj je imel tko nemiren prosti tek pa če je to mogoče samo kakšna neumnost?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jun 24, 2005 7:56 pm

hmm nikol ni prov dobro to....lahko da en cilinder ne dobi iskre,oz ne dela zaradi kompresije
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Pe jun 24, 2005 7:59 pm

mogoče samo v razmislek: protoni, kolker vem, nimajo več zastopnika v sloveniji, kar zna ob morebitnih problemih bit problem!

lp

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Pe jun 24, 2005 8:03 pm

maniac je napisal/-a:mogoče samo v razmislek: protoni, kolker vem, nimajo več zastopnika v sloveniji, kar zna ob morebitnih problemih bit problem!

lp

Ma pravjo, da je en v LJ k ima več al manj vse rezervne dele, drugače pa itak pašejo od MItsu Colt.

dvomim, da en cilinder ne dobi iskre ker ko sem prtisnu na gas je zadeva delala popolnoma normalno, tud če sm malo zvišu obrate so tresljaji izginili, samo v prostem teku pr ene 800 obratih se pa stvar kr trese. Konec koncev bi te tresljaje še nekako požrl, ampak, da se volan tko trese - tega nisem vidu odkar nimam več Yugeca.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe jun 24, 2005 10:04 pm

Tle maš velik možnosti... Lahko, da je zanič / prazgodovisnki bencin not, lahko da so svečke za zamenjat, benz filter, injektorji za spucat, ... lahko je pa tudi kaj bolj resnega.

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury So jun 25, 2005 2:12 pm

Kaj pa tisti volan k se trese? A je to znak, da je avto konstrukcijsko šibak, da že eni tresljaji motorja tresejo volan, kaj morajo šele delat luknje na cesti?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jurman101 in 9 gostov