user562 je napisal/-a:Tam nimas kaj merit na stromu.Pumpa dobi ali ne dobi stroma da pa bi prekinjali bi se ti poznalo pri voznji.Pumpa je ze slaba in jo bos moral menjat,isto sem imel jest problem pri lanci je delala in ni .In ko sem jo zamenja je bilo ok.Preveri pa se kable in filtre.
šmeks je napisal/-a:kaj ko bi spucal motorček prostega teka...mogoče ti ravno zaradi tega v prostem teku tko laufa posledično računalnik zazna da neki ne štima ter se ti zato lučka prižge
red_mamba je napisal/-a:jaz sem dal za pumpo 21kSIT + nekaj dela.
drugače je pa res tako da je lahko tudi kaj drugega kot pumpa, če je pimpa slaba potem se ti pozna to pri vožnji da avto cuka, ne vleče kot bi moral. Pri meni je bilo celo tako hudo predno sem jo dal menjat da sem stopil da gas pa ni bilo nič od avta. Pedalko do podna avto pa še vedno nič pospeška. Peljal se je toliko kolikor je imel prej hitrosti in se je obnašal kot da bi z mašino zaviral. 2x sem skoraj na cesti ostal ker je potem komaj komaj vžgal.
na uradnem servisu nimajo 30 minut kaj delat za tlak zmerit in ti verjetno ne bojo nič zaračunali, ali pa 1/2 ceno če so količkaj fer. Jaz imam + izkušnje tako z Celjskim FIAT servisom kot z Lj. Na Ljubljanskem sta mi mehanika celo 2 dni napake iskala pa ni šef pol nič zaračunal. Včasih je fajn če maš avto tolk u qurcu da se še mehaniku zasmiliš
čiščenje motorčka prostega teka ponavadi ne prinese dolgotrajnega izboljšanja
red_mamba je napisal/-a:in kje v Lj. se da to kupit, k jst sm dons spet skor na cest ostal, 10 min sm stal na cest pol je pa le vžgal![]()
zdej bo pa zgleda res tuljava crknala ker se pogosto dogaja da avto cuka in da se lučka prižiga
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jurman101 in 6 gostov