Nasveti in napotki ter povpraševanja...

maniaxxx

seat inca

Napisal/-a maniaxxx So jul 16, 2005 1:04 pm

pri seat inci z 1.6 bencinarjem se dogaja da mrzla tud po 5 minut ali več ne užge..sam zaganja se pa mal " pokašlja", avto ma skor 180k prevozenih vzdrzevana je pa bol ne kot ja :lol: ..se komu sanja kaj bi lahk blo pa ce kdo pozna kakega dobrga serviserja v okolici celja..hvala

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So jul 16, 2005 6:16 pm

nobody cares about pure inca..se umrčkala bo zaradi takega odnosa :cry:

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ So jul 16, 2005 11:11 pm

Ja najprej poskusi z drugim akumulatorjem, zelo mozno da bo to.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So jul 16, 2005 11:17 pm

jafak an ce dobis avto za 200k pa da das se 140k za dizl masinco sdi k se jo da dobit pa mas resene probleme :D nevem :D

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 17, 2005 12:20 pm

ni akumulator, ker avto vergla..
@pille avta nism dobil, je trenutno ena gara k jo mam za sluzbenega tak da nimam izbire med sdi pa tem, sam me je zanimal ce vete ka bi lahk blo narobe, da vem kaj povedat odgovornim za razlog zakaj more avto na servis
po moje bo res najbol da jo pelem na servis pa naj ji pomagajo ce znajo :lol: ..LP

off topic..pille a opažas da si se prijavil na avt.com samo slabe 2 uri prej k js :lol: ...sam mas pa dost vec objav :lol: LP

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Ne jul 17, 2005 1:52 pm

A vergla dovolj mocno? Vseeno probaj s klemami in vezi na kak mocnejsi akumulator.
Ni vazno, da samo obrne, more obrnat kot se spodobi :)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jul 17, 2005 7:35 pm

maniaxxx je napisal/-a:ni akumulator, ker avto vergla..
@pille avta nism dobil, je trenutno ena gara k jo mam za sluzbenega tak da nimam izbire med sdi pa tem, sam me je zanimal ce vete ka bi lahk blo narobe, da vem kaj povedat odgovornim za razlog zakaj more avto na servis
po moje bo res najbol da jo pelem na servis pa naj ji pomagajo ce znajo :lol: ..LP

off topic..pille a opažas da si se prijavil na avt.com samo slabe 2 uri prej k js :lol: ...sam mas pa dost vec objav :lol: LP

I dont give a f*** :) jst sm biu ze prej prjavlen pod enim drugim nickom sam sm biu skor dobro leto brez neta :) fuk z arnesom pa to :D tko da mi je pol tut mejl poteku tko da mam zdj to :P :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov