Vrjetno ti ne odmika dosti. In začne malo drgniti. Najbrš bo treba razdret pa spucat čeljusti. To se je men na clitu dogajalo pa smo spucali pa namazali pa je blo vredu.
Možno da je kaki kamenček. To je kolegu tudi delalo, samo da je pri njem cvililo nonstop (ne samo po ovinkih) no ne vedno s časoma, razen med bremzanjem ni cvililo. Možno da se je kaki kamenček ušunjal pa ga počasi brusi
Dol pobrat pa pregledat. Zna bit tut disk po douzin pocen in se zvija al pa mozn da je tut pleh za zajemanje zraka v glavnm en kp stvari tko da res ni tesko odvit 4 sraufe za gumo pa ga dvignt v luft ali pac?
PiLLLe je napisal/-a:Dol pobrat pa pregledat. Zna bit tut disk po douzin pocen in se zvija al pa mozn da je tut pleh za zajemanje zraka v glavnm en kp stvari tko da res ni tesko odvit 4 sraufe za gumo pa ga dvignt v luft ali pac?
LP
sem mislu kaj takega in ali kamencek pa dobiš to
pa a si že zrihto
šmeks je napisal/-a:ne sliši se iz diska,ampak pesta:) zamenji kolesni ležaj pa bo sam če boš kupoval original je zlo zlo drago,tko da kupi kaj ostalega
ne me za besedo držat sam en mi je enkrat rekel da so mu na peugeotovem servisu rekl,da bi ga z ležajem ter delom prišlo 30k. Itak pa se na splošno ve,da so originalni deli večinoma dražji od kopij,edina razlika je da ni peugeotovega znakca gor,firma je pa ista v večini primerov. Torej če je ležaj zanič,potem glej po firmah kot so skf,fag...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Meni je tudi isto začelo cvilit in to kar glasno. Na začetku čez ovinke potem pa tudi po ravnem vse glasnejše. Jest sem menjal disk ploščice pa je bilo ok.