Zanima me, če kdo ve za kake aluminjaste feltne (pa ne nevemkake) sam da so drugacne od navadnih, pa da majo 3 lukne tk da pasejo na katrco alpa citroen ax???
noben jih nima!!! a se da tt problem z 3mi luknami še kk drgač rešit????
AX ima bolj skupaj luknje kot pa katrca, tak da ti od ax ne pasejo gor. Jz dobu ene lite felgne (R13/165) so iz Franicje. Mal poglej po kakem oglasniku, ce kdo prodaja.
easy je napisal/-a:AX ima bolj skupaj luknje kot pa katrca, tak da ti od ax ne pasejo gor. Jz dobu ene lite felgne (R13/165) so iz Franicje. Mal poglej po kakem oglasniku, ce kdo prodaja.
easy a ti maš tud katrco al ka???? a obstaja kaka slika od nje bi me zanimala.... ajt se čujemo
K0zM0 je napisal/-a:easy a ti maš tud katrco al ka???? a obstaja kaka slika od nje bi me zanimala.... ajt se čujemo
ja mam, sam zle nimam nobene take slike, lahk pa zrihtam (sam da enga z digitalcem dobim). Sej drgač še nimam nč kej predelane (razn števc mal prebarvan, pa felgne)
Jst mam ene feltne alu za katro za prodat ce te zanima...Niso pa nc posebnga,ce hocs ti loh slikco na mail poslm. Bi jih pa blo treba pošmerglat pa prebarvat, ker je zdej ene 3 plasti barve gor in se dol lušči. Gor so pa ene kleber gume dobre se za eno sezono.
lp
[quote="mflajs"]Za katre poglej malo po netu saj je robe kar češ. quote]
ma povsod so sam kake slike od takih starih katrc kaj pametnga pa nism lih našu....
če kdo ma kak url se priporočam!!!