Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

menjava luči na passatu

Napisal/-a gago To avg 09, 2005 4:42 pm

Zadeva je taka, zanima me če sploh so koliko je problemov da bi na passatu l.2001-2004 zamenjal luci in sicer navadne z bixenon.predvsem me zanima elektronika in to, ker sem gledal luci pa me zanima če jih samo priklopiš ali moraš kaj spreminjat?
hvala za odgovore
lp, gago

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To avg 09, 2005 5:56 pm

Mal se je treba poigrat z instalacijo tocneje z konektorjem ki je biu za stare luci ga je treba predelat da bo lahk napaju trafo pa to.

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak To avg 09, 2005 8:38 pm

Mislim, da taka predelava ni tako preprosta. Treba je tudi imeti racunalnik za ksenon luci, poleg tega pa se sistem, ki avtomatsko stela luci med voznjo glede na obtezitev vozila. Da bi zamenjal samo luci in konektorje, to se mi zdi kar malo prevec preprosto.
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Ne avg 14, 2005 5:26 pm

obvezno rabiš še pranje žarometov.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne avg 14, 2005 5:49 pm

Pa če pogledaš samo obliko luči, vidiš, da je ksenonska drugačna od navadne. Kot je bilo že napisano moraš imeti avtomatsko prilagajanje višine snopa svetlobe ter pranje žarometov. Drugače imaš lahko probleme pri policajih in na tehničnem. Lahko jih imaš, ni pa nujno. Tako, da mislim, da moraš zamenjati celotno luč.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 14 gostov