Clio_16V je napisal/-a:Niso nic daljsi vijaki...so taki kot morejo bit...to se je zgodilo zdj k je avto stal ene 4 dni pa dz itd....sm bil na servisu pa so mi rekl da je zarad tega...drugace mi pa bremze cohajo in spredi in zadi zutri ko se pelem...pol ko parkrat pobremzam je pa cez dan ql.
No ista fora kot pri men par let nazaj...
Gre se za avto clio 1.2 RN l.96
Za novo leto sem pustil avto doma (2001-2002) cel tedn je deževalo...
Ko sem prišel nazaj, sem imel full čuden občutek, kot da bi vsake toliko povozil kamen-ki ga seveda ni bilo...grem v kafič in čez 2 uri v rikverc in ko sem hotel speljati ni šlo nikamor...avto je ostal sredi ceste...v istem trenutku pripeljejo mimo kopsi...jst jih ustavim in prosim naj malce zavarujejo kraj zaradi morebitnega naleta...
Ni treba govort, da sem sprobaval vse mogoče-ročna gor dol, pumpanje bremze...itd...
No s pomočjo 3 policajev skupaj premaknemo avto na rob ceste ( Vodnikova cesta), pokličem amzs...no ko ga je nalagal so gume zaradi blokiranih bobnov drsele po asvaltu-jao ble so glih nove...
epilog sledeč: Menjava kompletnih zadnjih bremz...pa na realu so mi dejali, da se to kar pogosto dogaja na cliotih!!!
LP