Nasveti in napotki ter povpraševanja...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 16, 2005 12:06 pm

Pri malgaju so še boljši v Trbovljah na matični firmi......če v ljubljani kaj ne gre pošlejo mehanike iz trbovelj....jst mam super izkušnje z njimi....

ares_the god
Nov uporabnik

Napisal/-a ares_the god To avg 16, 2005 1:17 pm

8) najprej ares--sorry upam da ni kakšne zamere sam tak nick uporabljam že od ... :?: .. no v načrtu imam nakup lagune karavan ( ko se izteče varčevanje ) ;) pa me zato takile topick-i full zanimajo ..hvala za nasvet ker ti res veliko pomeni da tam kjer kupiš avto niso prijazni le takrat ko prineseš težko spraskan dnar za novga , k pa prideš prvič na servis pa te " nažgejo " za ene 200 ksit ! Kolega je v avtohišo Vrtač na gorenjskem pelu pasata 2003 četnik , so mu računal 4 vžigalne sveče , je poklicu mehankarja k je to delu pa je reku trgovcu da je menu samo dve.. da ne omenjam polomljene plastike na motorju --- u glavnem so te ta velike avtohiše res dvorezen meč ---

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To avg 16, 2005 3:37 pm

fantje tko je. Avtohise majo vecinoma se posebi ob tem cajtu kake mladenice z texsasa na praksi. Tapravi mehankarji sedijo in kofe pijejo medtem ko tisti sraufajo. No njim se j**e kako sraufajo sam da dan mine in da kasirajo dnar :D tko da je v vecini avtohis enako. Kar se pa renojev tice se pa morte zavedat da majo drage servise ker so avti glupo narjeni. Npr pr parih razlicicah moras da bi zamenju lamelo pobrat vn masino skupaj z vso instalacijo in menjalnikom. :) no to te minimalno pride pri fuserju 60k ker neracuna doljemanja haube pa menjave hladilne tekocine pa full teh mejhnih stvari je k na konc cist pozabjo k so veseli da so se resl j**c iz garaze :) govorim iz lastnih izkusenj ker mi v garazi visi masina od 19ke ker menjam sklopko :)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To avg 16, 2005 10:34 pm

PiLLLe je napisal/-a:fantje tko je. Avtohise majo vecinoma se posebi ob tem cajtu kake mladenice z texsasa na praksi. Tapravi mehankarji sedijo in kofe pijejo medtem ko tisti sraufajo. No njim se j**e kako sraufajo sam da dan mine in da kasirajo dnar :D tko da je v vecini avtohis enako. Kar se pa renojev tice se pa morte zavedat da majo drage servise ker so avti glupo narjeni. Npr pr parih razlicicah moras da bi zamenju lamelo pobrat vn masino skupaj z vso instalacijo in menjalnikom. :) no to te minimalno pride pri fuserju 60k ker neracuna doljemanja haube pa menjave hladilne tekocine pa full teh mejhnih stvari je k na konc cist pozabjo k so veseli da so se resl j**c iz garaze :) govorim iz lastnih izkusenj ker mi v garazi visi masina od 19ke ker menjam sklopko :)

Zakaj neki ti visi mašina :?: ni hitreje menjalnika in mosta dol vzet ;)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr avg 17, 2005 9:30 am

DrMr je napisal/-a:
Zakaj neki ti visi mašina :?: ni hitreje menjalnika in mosta dol vzet ;)

Z mostom je fuk ker nimam avto dvigala da bi lahk zadevo v luft dvignu da je most frej :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov