Nasveti in napotki ter povpraševanja...

sambrosa
Nov uporabnik

Laguna 2001 Dci (alarm)

Napisal/-a sambrosa Po avg 15, 2005 7:08 pm

Laguna DCi 120km privilegie

čeraj zvečer se je od enkrat na lepem vžgala sirena avta. tulila je neprestano, dokler nism odlopil kleme akumulatorja. prej sem pa probal odklep in zaklep in ni pomagalo.

danes pa spet klemo priklopim in porajtam da se avto neki noče lepo zaklepat oz ne dela avto+lock. ok ga nekako zaklenem od enkrat pa spet začne tulit ko zmešan se j***m da ga odklenem pa mi je nekako ratalo še jst ne vem kako in potem spet dam klemo dol. Kaj bi lahko bilo. Kaj je to ali ima avto alarm al kaj je to za ena zadeva.

prosim za kakšno informacijo če jo kdo ima od kje.

No pa še neki če ima mogoče kater slovenska navodila bi lepo prosu če se mu da pogledat na starni 1.10 - 1.79 piše o alarmni napravi.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po avg 15, 2005 7:27 pm

po vsej verjetnosti se je alarmni napravi mal strgal...lahko da je blo zaradi vlage kaj narobe,al jo bo pa na novo potrebno sprogramirat
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

sambrosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sambrosa Po avg 15, 2005 8:19 pm

šmeks je napisal/-a:po vsej verjetnosti se je alarmni napravi mal strgal...lahko da je blo zaradi vlage kaj narobe,al jo bo pa na novo potrebno sprogramirat

s kerim se pa to sprogramira je to z testerjem. l kako drugače

no pa še to a to je alarmna naprava al kaj. ???

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po avg 15, 2005 8:26 pm

hmm nevem...a ti imaš original alarm...ker jst sem v svoj avto ugradil ga kasneje in to GT alarm. Neki časa je blo ok,nakar se mi je kar sam od sebe vklopil ter začel tulit...na daljinca se ni dal ugasnt,razen direkt z kjučem sem ga lahko izklopil. Nakar grem na servis,mojster je reku da ga bodo vn uzel ter na novo sprogramiral...kaj so delal ne vem,vem samo to da mi zdaj dela tko kot mora.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

sambrosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sambrosa To avg 16, 2005 3:33 pm

ima mogoče kdo od vas knjigo od laguno za skopirat namreč bi se oglasil en dan in bi skopiral celo bukvo.

kdo jo ima nej mi prosim piše sem al pa na mail simke@hitri.com

m_a_r_k_y
Nov uporabnik

Kraj: dol pri hrastniku

Napisal/-a m_a_r_k_y To avg 16, 2005 4:13 pm

mi mamo doma točno tako laguno in kolikor jaz vem avto sploh nima alarma ampak samo blokado motorja in mislim da tudi v navodilih ni nič o kakaem alarmu napisanega....bom zvečer pogledu pa ti poslem če je kej

LP Marky
svasta picka rodi samo para nece :):):)

sambrosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sambrosa To avg 16, 2005 10:10 pm

A vi imaste slo- navodila?, kajti če maste ali bi bili pripravljeni posoditi knjigo tam pri vas da si jo skopiram. Ja v tej moji knjigi ki je nek čuden jezik, nizozemščina neki piše kao eni senzorji v vratih.

Zdej smo kao prišli do ugotovitve da je kao vlaga. ker neki mi sprednja šipa pušča in sumim da gre kej po inštalaciji in pol da je to to. Samo pomoje je velik možnosti.

je***š tak avto ko ga ne znaš upravaljt :D

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr avg 17, 2005 5:17 pm

originalni alarmi ne tulijo (pri laguni) tak da zgleda da imaš ti neki naknadno vgrajenga...
Slika

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če avg 18, 2005 12:14 pm

Zdravo!

Glede na prejšnje poste sklepam, da imaš avto uvožen iz EU, kjer so drugačni paketi opreme kot v slo. Lahko, da je renault za tiste trge vgrajeval alarm, ki pa ga v Slo ni bilo mogoče kupiti. Najbolje, da se pri kakšnem Renault servisu pozanimaš o poreklu avtomobila in kaj je serijsko vgrajeno, kaj pa je dodatna (neoriginalna) oprema.

Lp Tristan01

BTW: glede na to, da pušča šipa, ali veš kdaj in kako je bil avtomobil popravljen?

sambrosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sambrosa Če avg 18, 2005 9:02 pm

ja avto je res uvožen je pa tud res da take opreme nisme zasledil tukaj v sloveniji. Čisto možno da je nekaj dodatnega notri k pa jst pojma nimam o tem.

kaj a to lahko pogledaš kaj je bilo original in kaj dodatno vgrajeno. Ja za šipo pa jst povem da jo nism dober stisnil in zato pušča. No mislil sem da zaradi tega.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov