moja leti 215 pa se ma malo lufta samo je ne tisim do konca (nikoli)

avto ni zelo rjavi se pa tam pri turbini malo ze vidi ja. drugace je pa zelooo lepo ohranjena (sploh za ta letnik) skup se se dobro drzi. v avto ni treba trenutno nic vlagat ker sem ravno slabih 60k vlozo v njega (zavore, turbina, sklopka...)zanjo hocem 200.000 sit cena je se malo gibljiva kaj prevec pa ne. aja je pa celi avspuh naret iz rosfraja

tak da zvok na standgasu je ful globok (kot da bi pod vodo laufal) v nizkih obratih blizu normalnega v turah se pa zdere ko zmesan.zadaj v onih predalckih pa ni nic rjavi (samo umazan

)
aja moja prejsna GTjka (modra) je mela motor cisto na robu prezivetja (ojnica skakala posvoje-lezaj je obrnilo) pa sem v pospeskih nascal BMWja 325 (malo starejsi okoli l.97), cliota viliamsa(starega). z toto sem se pa z VTIjem pognal pa mi je tudi ror gledal. da ne govorim kak je en frajercek v A3 TDI (130ks) gledal ko ga nisem naprej spusto pa se je dr dizel trrrr trrrrrrrrr trrrrr ratatata pa ni mogo

pogled od frajrcka pa taki

ko se nisem vec hecal z njim pa taki

moj pa

taki
avto je v nuli se mu pa leta poznajo

drugace me boste pa jutri pod pohorjem lahko vidli oz. GTjko mene nerabite prevec gledat
lp, luka