Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

menjam petko baccaro za petko turbo

Napisal/-a nebivedu To jun 10, 2003 8:37 am

Imam 2 baccari(eno za na tehničnega in eno za vozt) in eno menjam za petko turbo v izpravnem stanju.

LP
Nebivedu

---
Novinec

Napisal/-a --- To jun 10, 2003 2:58 pm

skoda. kaj kupo je pa nebi? mam eno za 200k. pa ful lepa je ;)

lp

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jun 11, 2003 12:00 am

Permanent je napisal:
skoda. kaj kupo je pa nebi? mam eno za 200k. pa ful lepa je

em em letnik? kokje kaj motor pa turbina ohranjena?registracije in tko dallje pa če se jo da videt dej kaj več povej no :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jun 11, 2003 12:40 pm

Za 70k jo kupim brez mašine, turbine in menjalnika. Celo školjko. Če prodaš - ker jst bi not dal potem svojo predelano mašino. V to petko ki bi mi ostala bi pa dal mašino zadaj in bi naredil pogon na zadnja kolesa.

LP
Nebivedu

---
Novinec

Napisal/-a --- Sr jun 11, 2003 6:59 pm

lp
nabivedu: jutri povem kak pa kaj morem se par stvari preverit.ok?

lisko1: 031 244 314. bi cele litanije napisal pa mi komp skozi crkuje pa morem na hitro.

lp, luka

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 12, 2003 11:02 am

QL

LP
Nebivedu

---
Novinec

Napisal/-a --- Če jun 12, 2003 6:57 pm

nebivedu: zal nedam samo skolke ker avto je v nuli. brez napake (razen gas zajla se vcasih stakne-seveda takrat ko jo najbolj rabis :)) mam pa obcutek da si ti blizu krskega sel gledat eno modro GTjko na en avtoodpad, si bil ti? pred vhodom je stala pa reze je mela na haubi.

lisko1: avto je v nuli turbina je cisto zmesana motor je ql, el. sipe, sibedah, 2xalu platisca(letne in zimske gume), centralno, l.86 3 leta nazaj obnovljeno vse komplet (karoserija, motor, podvozje), metalik sive barve... reg. jutri potece (zato prodajam) ogled mozen vedno z predhodno najavo v slov. bistrici. 031 244 314 za info ;) namig:avto v tretji koplje na asfaltu brez da ga z kuplngo razjezis ;) ;) :)

edited: skoro bi pozabo sprednja sedeza sta boljsa (udobna in ful sportna) voznikov pri krizu nastavljiv po trdoti.

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jun 13, 2003 10:02 am

Kok hočeš zanjo? Pa zanima me školjka? Kok je kej rjavine, ko odpreš v prtljažniku tista predalčka - notranji blatniki zadaj me zanimajo? Pa spredaj za turbino kakšen je pleh? Jst sm mel svojo bivšo tok gnilo, da je komi skup stala, ampak je letela 210 za šalo. Pol sm jo pa prodaj, ker se mi ni dal celga zadnjega konca menjat.

LP
Nebivedu

P.S. Letnik 89 je bila pa sem jo prodal za 140k sit, in tut druge niso dost več vredne. Tist k prodaja 90 letnik za 500k ne bo nikol tok dobu, ni avto vreden tok, ker pol moraš itak še najmanj 100k vložit, da lahko avtomobilu zaupaš.

---
Novinec

Napisal/-a --- Pe jun 13, 2003 2:34 pm

moja leti 215 pa se ma malo lufta samo je ne tisim do konca (nikoli) ;) avto ni zelo rjavi se pa tam pri turbini malo ze vidi ja. drugace je pa zelooo lepo ohranjena (sploh za ta letnik) skup se se dobro drzi. v avto ni treba trenutno nic vlagat ker sem ravno slabih 60k vlozo v njega (zavore, turbina, sklopka...)zanjo hocem 200.000 sit cena je se malo gibljiva kaj prevec pa ne. aja je pa celi avspuh naret iz rosfraja ;) tak da zvok na standgasu je ful globok (kot da bi pod vodo laufal) v nizkih obratih blizu normalnega v turah se pa zdere ko zmesan.zadaj v onih predalckih pa ni nic rjavi (samo umazan :))

aja moja prejsna GTjka (modra) je mela motor cisto na robu prezivetja (ojnica skakala posvoje-lezaj je obrnilo) pa sem v pospeskih nascal BMWja 325 (malo starejsi okoli l.97), cliota viliamsa(starega). z toto sem se pa z VTIjem pognal pa mi je tudi ror gledal. da ne govorim kak je en frajercek v A3 TDI (130ks) gledal ko ga nisem naprej spusto pa se je dr dizel trrrr trrrrrrrrr trrrrr ratatata pa ni mogo :) pogled od frajrcka pa taki :shock: ko se nisem vec hecal z njim pa taki :cry: moj pa 8) taki

avto je v nuli se mu pa leta poznajo :) drugace me boste pa jutri pod pohorjem lahko vidli oz. GTjko mene nerabite prevec gledat ;)

lp, luka

---
Novinec

Napisal/-a --- Pe jun 13, 2003 2:41 pm

aja pa se to ono modro sem prodal za 190.000 sit pa felge so mi ostale (pa je bil motor fuc) pa 2 leti novejsa je bla.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov