Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

AMORTIZERJI ZA AUDI

Napisal/-a MALIJOHN To avg 30, 2005 3:37 pm

No tako na mojem lepotcu Audi a4 1.9 tdi l. 2001,limuzina, 126000km so šli amortizerji. Vsaj mislim tko. Na avtocesti in na slabi cesti mi avto zelo plava. Sem pelu na servis in so nardil optiko in pravjo da so amortizerji vredu. A kdo ve kaj bi lahk blo?
Mam pa športno original audi podvozje k je 20mm nižje.

Zdej sem gledu original amortizerje pa je 190k z montažo. V mislim pa mam Monroe reflex amortizerje.Neki jih vsi hvaljo. A jih kdo pozna oz ali bi mi lahko kdo svetoval kake boljše amortizerje.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 30, 2005 4:05 pm

Kaj pa mogoče Eibach ali pa KW?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To avg 30, 2005 5:04 pm

Lj na servisih ti ponavadi recejo da so ok ker niso mastni. Za njih je to ok. Glede pa nase ceste jih je pa priporocljivo menjat na 120kkm tko da lahko jih gres obnovit h kuretu pa se ene par jih je v okolici lj. Magari Vuga v gorici :) kosta pa povsod okoli 35k za vse 4.

danny
Novinec

Napisal/-a danny To avg 30, 2005 5:20 pm

Za moje pojme so hitro zanič, je pa čist možno, ampak ni nujno da so zanič prvi in zadnji. To se da tud preverit. Na AMZS ju in podobnih servisih z to napravo. Kaj pa roke - katere so tovarniški problem pri audijih?? Ali pa gume??

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Če sep 01, 2005 8:53 am

Monroe reflex niso tako dobri kot jih hvalijo, avto v ovinkih z njimi zelo plava, priporočam ti te:
Slika
Klikni za povezavo na salon.

renault no 1
Nov uporabnik

Napisal/-a renault no 1 So sep 03, 2005 8:10 am

ODVISNO KAKO SO TI AMORTIZERJE TESTIRALI.ČE SO TI JIH ROČNO, JE TO BREZ VEZE.MORAJO TI JIH ELEKTRONSKO S POSEBNO NAPRAVO.IN ČE JE BIL TEST TAKO OPRAVLJEN, POMENI, DA DRŽI KAR SO TI REKLI.POTEM NE MENJAJ AMORTIZERJEV, KER BOŠ SAMO DENAR ZAPRAVLJAL.ČE IMAŠ ZNIŽAN AVTO TUDI NI DOVOLJ, DA MONTIRAŠ NOVE, SAJ JE AVTO NIŽJI IN TI LAHKO KAJ HITRO CRKNEJO.MORAŠ JIH PRIREDITI OZ. PRIMERNO ZNIŽATI.TUDI GARANCIJA NA ZNIŽANEM AVTU Z NEPRIREJENIMI AMORTIZERJI NE BO UPOŠTEVANA!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov