Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe okt 07, 2005 9:40 pm

car_freak je napisal/-a:Jaz sem imel Cliota 1.6 16V l.99 in je imel bolj trdo podvozje, kot ostali modeli. Nič ni narobe z amortizerji, to je original tako. Ta motor ima trše podvozje oziroma amortizerje kot ostalo. Vsi, ki so se takrat vozili z menoj so mi govorili, kolk trd avto imam proti ostalim Cliotom.
Brez skrbi vse je ok, le srečno pot ti želim. :vrum

pa kaj je drugače tudi kaj boljša lega na cesti?ker nagiba se še vedno kar zelo

Uporabniški avatar
The Edge
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a The Edge So okt 08, 2005 8:39 am

car_freak je napisal/-a:Jaz sem imel Cliota 1.6 16V l.99 in je imel bolj trdo podvozje, kot ostali modeli. Nič ni narobe z amortizerji, to je original tako. Ta motor ima trše podvozje oziroma amortizerje kot ostalo. Vsi, ki so se takrat vozili z menoj so mi govorili, kolk trd avto imam proti ostalim Cliotom.
Brez skrbi vse je ok, le srečno pot ti želim. :vrum

kdo ti je te to reko? :D
Slika

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak So okt 08, 2005 11:33 am

Moj avto je bil kot omenjeno 1.6 16V l.99, mogoče sem pozabil omeniti, da je bila oprema SPORT. Zakaj toliko vem? Zato, ker sem avto po treh dneh vožnje sesul in sem moral menjati zadnjo premo in predenj sem vse kupil, sem doktoriral, ker moj ni bil tak kot ostali-oziroma nič ni pasalo. :roll: :cry:
Ena izmed potrditev, da ni tako kot pri običajnem je tudi to, da na 1.6 16V nisem mogel dati drugih športnih fedrov, ker v katalogu (sem pozabil za katero znamko-mislim APEX, nisem prepričan) je pisano, da so fedri vse razen za 1.6 16V sport.

Glede same lege na cesti, se je avto v ovinkih dobro držal. Če si bil pa na avtocesti je pa npr pri 180km/h avto kar premaknilo, če zapeljal na kakšno poškodbo avtoceste. Mogoče je bilo tudi to pomanjkljivost, da je imel original lite feltne samo 14col 185/60/r14.
Ja Clio lih ni za velike hitrosti, je pa super čez ovinke ga gnat.
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
The Edge
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a The Edge So okt 08, 2005 1:04 pm

Verjetno majo tako kot pri drugih znamkah, sport oprema malo športnejšo podvozje ja. Tega nisi omenil, zato mi jeblo malo smešno.. :shock: ...
Slika

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak So okt 08, 2005 2:24 pm

No super pa smo razrešli še eno uganko avtomobilizma. :D
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov