Nasveti in napotki ter povpraševanja...

fico83
Nov uporabnik

Trušč v levem zračniku pri Renault laguna II

Napisal/-a fico83 Ne okt 02, 2005 10:43 am

Imam en velik problem. Ko peljem po malo neravni cesti ali pa po grafitnih kockicah se iz levega zračnika sliši zvok, kot nekakšno škripanje. Ali ije imel še kdo podobne izkušnje s tem :? in mi lahko pomaga. Hvala lepa za odgovor :bow

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po okt 03, 2005 7:10 am

Najbrž ni kak suh list notri, ker predvbidevam, da ima tvoja laguna verjetno filter za zrak, ki gre v kabino.

Najbrž je kak kos plastike slabo pritrjen in med tresenjem avta vibrira ali drgne ob drug kos. Težko bi to kar tako popravil, ker so vsi vodi zračnikov v armaturni plošči. To razdirat je pa kriza. Probaj ugotovit iz kake "globine" zračnika to prihaja. Mogoče pa ropota le rešetkica, kot je bilo to pri mojem twingu.

fico83
Nov uporabnik

Napisal/-a fico83 Po okt 03, 2005 9:20 am

Ja menda je ona zunanjna rešetkica, ker če držiš na njo neha ;) , vendar ne morem skoz držati za njo :ne

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po okt 03, 2005 10:36 am

če se bi dalo dobit samo tisto zunanjo rešetko ven dobit pa jo kakorkoli založiš (kakšna guma :oops: ) tako da ne drgne plastika ob plastiko...
litr bencina, litr olja ;)

sambrosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sambrosa To okt 25, 2005 6:15 pm

st bi pa kr kle nekaj prašal. na zadnje mi je šel intercooler k rakom žvižgat in sicer sem opazil da avto ne gre potem pa da neki piha iz njega(bil je predrt) ok ga dam zavarit in dva dni dela nato pa spet ista pesem.

Sedaj sem nabavil nov inter cooler, opažam pa razliko da mi avto ko se pelem npr 90 konstantno da mi kr neki cuka, kao bremza pa gas, ampak tko rahlo.

Drugo kar sem porajtal od zdej naprej da mi je poraba se full dbignela sedaj ko ga pohodim mi gre kr čez 20 litrov kar prej ni delalo, no tud ko se pelem 90 je kr 10 litrov pa to....

Kaj mislite da je to???? je šla turbina k rakom.??? zanima me ker sem se par dni vozil k je bil predt intercooller,je možno da sem avto zjebal al kaj????

aja laguna 2001, dci 1.9
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov