koren je napisal/-a:prižgala se mi je lučka DTS- KAJ TO POMENI.
koren je napisal/-a:hvala za trud - stvar je rešena - lučka se je prižgala ,ker sem mel avto parkiran na hribu.
PiLLLe je napisal/-a:jadnik jedva iskupjo pare za bmw5ko e 60 brez opreme s socialno klimo in komi placu reg zdj pa nima za servispostekite ga
koren je napisal/-a:DTS je nadgrabja DSC - to je pri bolj športni vožji dodatek proti zdrsu.
perko84 je napisal/-a:
teb bi blo pa že čas da bi ti ene par opozoril prlimal k tole ni pa za nikamor. ma čist vsaka tvoja objava je eno samo zajebavanje v ****, poleg tega pa si na slovenskem forumu. mislm sj nimam nč proti ˝neslovencem˝ ampak na slo forumu se tako piše.
PiLLLe je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:
teb bi blo pa že čas da bi ti ene par opozoril prlimal k tole ni pa za nikamor. ma čist vsaka tvoja objava je eno samo zajebavanje v ****, poleg tega pa si na slovenskem forumu. mislm sj nimam nč proti ˝neslovencem˝ ampak na slo forumu se tako piše.
kga pa je? mas probleme? like it or not i'm staying.
pa btw nikjer nepise kako da pisempise samo da pisem razumljivo in citljivo. E ce pa ti tega nemores prebrat razumet al pa kar kol podobnga pa to ni nas problem.
moj pa najmn
joki
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov