Napisal/-a alien-w Sr nov 02, 2005 9:11 pm
Mam polota 1996 3 vrata pa mi zadne cajte mal nagaja - sej nc hudga, sam par nadleznih stvari.
1. Dons mi je recimo zacela lucka za rocno nagajat - kr skos mal svet, pol ucas neha, ucasih hitr utripa itd. Vrjetno je slo stikalo, a ne? Pa vrjetn je to stikalo pr rocki od rocne, sam kako zaboga naj jest odprem tist, pa pogledam pa popravm? A kdo slucajn ve, kako se to odpre?
2. Druga stvar je cudn, pluskajoč zvok, k se furam. Recimo da parkiram pa ugasnem musko, pa slism, kako neki pluska. Vrjetn je bencin, sam mam filing, da tega ucasih ni blo. Je lahko kej narobe slucajno?
3. Zadnc sm montiru ojacevalc pa sm mogu razkopat pol armature in zdej mi nekje notr, v armaturi neki brni k se furam po ksnih luknah. Kako najlazi najdem kaj brenci pa drgne? Ker kable pa kretnce pa to sm use ornk prtrdil, tko da vrjetn se je kej serijskega losal. A obstaja ksn nacin, kako to najdt? K med vozno je nemogoce najdt izvor.
4. kako naj razdrem sredinsko konzolo? Ze zdej je pocena, pa ne bi rad, da jo cist polomim, ker je nova fuuul prevec draga - crknla je kontrolna lucka za gretje zadnjih sip (pa ni varovalka kriva). Poznate koga, k bi mi pol to plastiko zvaril pa poštrihal?
5. že odkar vozm ta avto so brisalci čudni. K da bi bilo ksno stika
lo zanič. Kjerkol jih ugasnes, tm ustanejo. Ce das na interval dela ok, ce pa vodo na sipe spricas se pa kr ustavjo nekje na sredi, pa ce ti brez prekinitve brisejo pa jih pol ugasnes, se tut kr na sredini ustavjo. Kaj bi lahko blo narobe? Kje lahko pogledam?
Hvala za vse odgovore (ce se bo komu tole vse dal brat). Upam, da mi bo ratal to zrihtat, k pocas si bom zivce pojedu.