Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Mal problemov s Polotom 1996

Napisal/-a alien-w Sr nov 02, 2005 9:11 pm

Mam polota 1996 3 vrata pa mi zadne cajte mal nagaja - sej nc hudga, sam par nadleznih stvari.

1. Dons mi je recimo zacela lucka za rocno nagajat - kr skos mal svet, pol ucas neha, ucasih hitr utripa itd. Vrjetno je slo stikalo, a ne? Pa vrjetn je to stikalo pr rocki od rocne, sam kako zaboga naj jest odprem tist, pa pogledam pa popravm? A kdo slucajn ve, kako se to odpre?

2. Druga stvar je cudn, pluskajoč zvok, k se furam. Recimo da parkiram pa ugasnem musko, pa slism, kako neki pluska. Vrjetn je bencin, sam mam filing, da tega ucasih ni blo. Je lahko kej narobe slucajno?

3. Zadnc sm montiru ojacevalc pa sm mogu razkopat pol armature in zdej mi nekje notr, v armaturi neki brni k se furam po ksnih luknah. Kako najlazi najdem kaj brenci pa drgne? Ker kable pa kretnce pa to sm use ornk prtrdil, tko da vrjetn se je kej serijskega losal. A obstaja ksn nacin, kako to najdt? K med vozno je nemogoce najdt izvor.

4. kako naj razdrem sredinsko konzolo? Ze zdej je pocena, pa ne bi rad, da jo cist polomim, ker je nova fuuul prevec draga - crknla je kontrolna lucka za gretje zadnjih sip (pa ni varovalka kriva). Poznate koga, k bi mi pol to plastiko zvaril pa poštrihal?

5. že odkar vozm ta avto so brisalci čudni. K da bi bilo ksno stika
lo zanič. Kjerkol jih ugasnes, tm ustanejo. Ce das na interval dela ok, ce pa vodo na sipe spricas se pa kr ustavjo nekje na sredi, pa ce ti brez prekinitve brisejo pa jih pol ugasnes, se tut kr na sredini ustavjo. Kaj bi lahko blo narobe? Kje lahko pogledam?

Hvala za vse odgovore (ce se bo komu tole vse dal brat). Upam, da mi bo ratal to zrihtat, k pocas si bom zivce pojedu.
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr nov 02, 2005 9:22 pm

no prebrat se mi je dal,odgovort bo za tud za velik. Ti bom samo malce na hitrco,vsaj en del.

1)da ti gori lučka za ročno,no naprej preveri količino zavornega olja. Drugač pa konzolo tko dobiš ven,da daš zadaj pepelnik ven,pa maš spodi vijake,mogoče so tudi spredaj od strani,snemeš manšeto od prestavne ročke,zna še tam biti privito (pač to ti govorim čist nasplošno,večinoma imajo tko)

2)odvisn kaj ti zdaj slišiš da ti pljuska (rezervoar ima itak prekate) tko da je to zmer isto. Mogoče imaš kako vodo v pragu,nevem no.

3)mogoče kaj pozabili priviti v armaturki? Pa če ste jo full razkopal,so se zdaj pojavili črički,tko da nevem,probi ugotovit iz kje to prihaja,ter še enkrat podri ter sestavi skup
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr nov 02, 2005 10:17 pm

ej fantje super, da ste začel to temo. Imam seat ibizo letnik 97 pa mam ene par takih problemov z njo:
- brisalci mi bodo požrl živce, kr se kar sami prižigajo, še posebej zadn. eni mi pravjo da imam senzor za dež.
-alarm, enkarat dela enkrat ne. enkrat so me že oropali, zato bi blo fajn če bi delal
-ko prešaltam v peto brzino neki tako svinsko piska

dajte mi kaj svetovat. :pivo

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Mal sm porihtal

Napisal/-a alien-w Če nov 03, 2005 1:51 pm

Par stvari mi je ze ratal zrihtat.

1. Lucko za rocno sm skenslu - ja, res je blo premal zavorne tekočine. Sm dolil in zadeva je ql, sicer mam pa cez 500km servis, pa mi bo itak vso zamenu baje, ker prej sm mel notr dot 4 dolil sem pa 5.1

2. pluskanje - voda tezko da bi bla (oziroma UPAM da ni), glede na to, da ni nc dezval ze doolg. Po moje je bencin, bom mal poslusal k bo kej bl prazn tank, k zdej je precej poln.

3. mislm, da sm enga črička ubil - euro konektorji od radia so bli po moje, ker sm jih oblimal s tako mehko peno pa zdej ne rožla vec tolk, mam pa se ene dva črička nekje (edn v levih vratih, edn pa spredi nekje desno), morm deratizirat enkrat. :D

4. bom ze nekak dol dubu

5. ma kdo kej pojma o brisalcih?

Šmeks: hvala!
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 22 gostov