Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Kje vgadijo sibedah?

Napisal/-a Neo32 To nov 08, 2005 3:07 pm

Evo takole, dobu sm ultra pocen sibedah za mojga cliota (rocni) zej me pa zanima kje bi to men vgradil?

Zej sibedah je bil ze vgrajen v enak avto kukr ga mam jest, tako da zadeva pase, sam enga mojstra bi pa rabu ki bi mi to kvalitetno naredu, raj placam vec kukr da mi bo zamakal. Klicov sm ze na integral so rekl 12k, ce to ni drasticno navita ceno ga bom vrjetn kr ke zapelov, rad bi pa se zvedu kje to se dalejo in za kaksen denar?

hvala

lp
Slika Slika

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a sharker To nov 08, 2005 7:10 pm

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To nov 08, 2005 7:57 pm

Vprašaj na uradnem renault servisu,če ti bodo hoteli to narest bo verjetno dražje kot kje drugje.Za ceno ne vem.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
karel
Novinec

Kraj: zg. Savinjska dolina

Napisal/-a karel To nov 08, 2005 7:58 pm

Gdor koli ti ga bo vgradil pazi da bo vgradnja profesionalna
in,da če gre kaj narobe da lahko reklamiraš.
Think. Feel. Drive.
LP Karel

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To nov 08, 2005 8:05 pm

tuscani je napisal/-a:Vprašaj na uradnem renault servisu,če ti bodo hoteli to narest bo verjetno dražje kot kje drugje.Za ceno ne vem.

auuu to bi glava pekla kaka cena bi bla tam. meni se kr zdi da njegova cena 12k je kr sprejemljiva... :?
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To nov 08, 2005 8:15 pm

Mal sm pobrskal po starih računih...men so leta 2003 pri Webastu za montažo pri njih kupljenega šibedaha zaračunal 12čukov - tko da se mi zdi tistale cena na Integralu kr ugodna, tko da go for it! ;)

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 To nov 08, 2005 8:17 pm

hja sm klicov tud na renault servis in so rekl od 20k naprej, tko da ga bom kr na integral pelov, sicer so rekl da ni nobene garancije glede na to da je sibedah rabljen. ne vem grem jutr gor da so tocn zmenim kako pa kaj, ker k bo enkrat luknja bo luknja, z polivinilom se ne mislim okol vozt.

webasto ne vgrajuje nic, oni samo prodajajo, majo pa pooblascene montazerje in serviserje, med katerim je tudi integral.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 To nov 08, 2005 8:20 pm

aja pardon v lublani majo tud sami delavnico, tko da se oproscam za napacno informacijo.

Speedfighter: a so teb dal kej silikona po robu ko pride sibedah na pleh al ti samo guma tesni? Kako so pa zmontiral, kvalitetno?
Slika Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr nov 09, 2005 10:55 am

Neo32 je napisal/-a:aja pardon v lublani majo tud sami delavnico, tko da se oproscam za napacno informacijo.

Speedfighter: a so teb dal kej silikona po robu ko pride sibedah na pleh al ti samo guma tesni? Kako so pa zmontiral, kvalitetno?

Pr men samo guma tesni, drugač pa nimam pritožb nad montažo-strehe niso nikjer po robovih zalomil(kar je najpogostejša težava pri vgradnjah šibedahov), tko da izgleda v redu, pušča ne...zaenkrat brez problema :tomidelej:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov